Miedź najdroższa od 13 stycznia...melpomena pisze:Odnośnie AUDa, to czy metale dziś nie odbiły? Miedź na pewno, ale nie wiem, co z żelazem i wunglem.DavidFx pisze:ktos wie dlaczego te cholerne edki i kangury rosna i rosna i nie chca spadac dziwne
no tak to chyba przez dolar power hehe
DayTrading: Piątek 20.03.2015
Re: DayTrading: Piątek 20.03.2015
DavidFx pisze:ktos wie dlaczego te cholerne edki i kangury rosna i rosna i nie chca spadac dziwne
ed przece skorygowal 80 pipsa
chce dalej rosnac to widacNowy123 pisze:DavidFx pisze:ktos wie dlaczego te cholerne edki i kangury rosna i rosna i nie chca spadac dziwne
ed przece skorygowal 80 pipsa

dlatego mysle ze jeszcze raz chca dotknac ta LT i zwalic sie w dol jesli tego nie zrobia to znaczy ze sa cfansi niz ja hehe

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
- atlanticos
- Maniak
dolna banda w tym Twoim trojkacie bedzie ciut nizej.... obecna lekko przebijaDavidFx pisze: dlatego mysle ze jeszcze raz chca dotknac ta LT i zwalic sie w dol jesli tego nie zrobia to znaczy ze sa cfansi niz ja hehe

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
show me nowatlanticos pisze:dolna banda w tym Twoim trojkacie bedzie ciut nizej.... obecna lekko przebijaDavidFx pisze: dlatego mysle ze jeszcze raz chca dotknac ta LT i zwalic sie w dol jesli tego nie zrobia to znaczy ze sa cfansi niz ja hehe

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!

Mam nadzieję, że nic sobie nie będę musiał ucinać

Czekam na dołki (oby były) co by troszku podebrać.
A surowce rosną. Do kangura świetnie pasuje ten kawałek:
https://www.youtube.com/watch?v=010KyIQjkTk

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- atlanticos
- Maniak
h4DavidFx pisze:show me nowatlanticos pisze:dolna banda w tym Twoim trojkacie bedzie ciut nizej.... obecna lekko przebijaDavidFx pisze: dlatego mysle ze jeszcze raz chca dotknac ta LT i zwalic sie w dol jesli tego nie zrobia to znaczy ze sa cfansi niz ja hehe
https://www.tradingview.com/x/tlSu6yvj/
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
W sumie mnie to lotto - w którą stronę wywali, tam sobie fibo porysuję i tam pojadęatlanticos pisze: co tam dodruk, co tam trend...lecimy na 1.29 z korekta albo nawet trend wlasnie zmieniamy![]()
![]()
czuje ze w przyszlym tygodniu to rzeź dopiero bedzie... a potem w kolejnym tygodniu NFP wiec jeszcze troche i beda byki pod ochrona bo malo egzemplarzy zostanie![]()
![]()

Ja naprawdę nie zaklinam trendu. A niech sobie edek spada na 0.85 nawet

Ale jakby się jednak tak złożyło, że polecimy z korektą albo nawet zmienimy trend - to przypomnę tego posta

Bo nigdy niczego nie można z góry zakładać, że coś będzie - ja nie zakładam. Ja wyliczam i wyznaczam. W obu kierunkach.
-- Dodano: 20 mar 2015, 22:27 --
Też mnie dziwi, że to tak działa. Nikt tego nie potrafi wytłumaczyć.MERLIN pisze:highend-szacun mega-dziwne są twoje mierzenia fibo
Więc ja też tego nie będę tłumaczył.
Ale wiem jedno: Fibonacci chyba był większym geniuszem niż się sądzi. Może nawet przebija Einsteina etc....
Widzę że aud zdominował temat . W każdym razie jeśli utrzymają świece miesięczną w obecnym kształcie to większe odbicie jest nieuniknione . Dla porównania euro bądź funt wyglada zdecydowanie gorzej . Od 2 miesięcy aud stoi w miejscu praktycznie , jakoś spadające ceny rud też nie zwalają kursu . Ani przemówienie Stevensa . Chociaż ostatnie 3 dni to rosyjska ruletka .
Pszenica ładnie wystrzeliła i znów poziom poniżej 500 pięknie się broni . Ale na razie chyba o wybicie powyżej 550 będzie ciężko .
Pszenica ładnie wystrzeliła i znów poziom poniżej 500 pięknie się broni . Ale na razie chyba o wybicie powyżej 550 będzie ciężko .
AUD rządzi 
Nie ma QE jak euro
Podniesione stopy. Jak sie dolec osłabi to surowce podrożeją.
I jeszcze eLki maja dodatni swap.
Żyć nie umierać

Nie ma QE jak euro
Podniesione stopy. Jak sie dolec osłabi to surowce podrożeją.
I jeszcze eLki maja dodatni swap.
Żyć nie umierać