DayTrading: Piątek 20.03.2015

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 21 mar 2015, 00:00

Wzrost
14
48%
Bez zmian
5
17%
Spadek
10
34%

Liczba głosów: 29

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Piątek 20.03.2015

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

widze ze cale forum juz tylko o wzrostach i korekcie pisze....tylko ja biedny zuczek zostalem sie z trendem... pewnie tylko ja nie zarobie...takie zycie :) w sumie jakby zostawili te mocne swieczki tygodniowe to caly plankton by sie im w S wpakowal...a tak to juz najbardziej wytrwalych na L przekrecaja, a zasieg w dol 200-300 pipsow wiec bedzie towaru do transportu sporo :)
najwyzej pomacham sobie flagami na 1-go maja i tyle :D
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Rafcyk
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Rafcyk »

1,085 S grube :D promocja haaahaaahaaa

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

atlanticos pisze:widze ze cale forum juz tylko o wzrostach i korekcie pisze....tylko ja biedny zuczek zostalem sie z trendem... pewnie tylko ja nie zarobie...takie zycie :) w sumie jakby zostawili te mocne swieczki tygodniowe to caly plankton by sie im w S wpakowal...a tak to juz najbardziej wytrwalych na L przekrecaja, a zasieg w dol 200-300 pipsow wiec bedzie towaru do transportu sporo :)
To nie tak. Ja poprostu trzymam L z przesuniętym SL na 7745. Nie obchodzi mnie na tą chwilę co się dalej wydarzy gdyż rejon 7750 - 7800 to konfrontacja podaży z popytem i bardzo decydujący moment. Twoje projekcje mają szanse się spełnić jednak pamiętaj że od rana zrobiliśmy 150 pipsów i na dziennym jest objęcie hossy. Jak będzie dalej... jak już powiedziałem zdecyduje rejon 7750 - 7800 ale na tą chwilę widziałbym odreagowanie w dół bo tym co się dzisiaj stało - do 7750 a potem atak na 7800.

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Kusus pisze:
atlanticos pisze:widze ze cale forum juz tylko o wzrostach i korekcie pisze....tylko ja biedny zuczek zostalem sie z trendem... pewnie tylko ja nie zarobie...takie zycie :) w sumie jakby zostawili te mocne swieczki tygodniowe to caly plankton by sie im w S wpakowal...a tak to juz najbardziej wytrwalych na L przekrecaja, a zasieg w dol 200-300 pipsow wiec bedzie towaru do transportu sporo :)
To nie tak. Ja poprostu trzymam L z przesuniętym SL na 7745. Nie obchodzi mnie na tą chwilę co się dalej wydarzy gdyż rejon 7750 - 7800 to konfrontacja podaży z popytem i bardzo decydujący moment. Twoje projekcje mają szanse się spełnić jednak pamiętaj że od rana zrobiliśmy 150 pipsów i na dziennym jest objęcie hossy. Jak będzie dalej... jak już powiedziałem zdecyduje rejon 7750 - 7800 ale na tą chwilę widziałbym odreagowanie w dół bo tym co się dzisiaj stało - do 7750 a potem atak na 7800.
IMO w poniedzialek i wtorek zobaczymy powrot do bazy na kangurze a dzisiejszy podjazd to jest nadal rozbudowana glowa a nie drugie ramie... i potem z bazy we wtorem po poludniu i srode podbicie po drugie ramie i czwartek wyjscie dolem, a piatek dozynki - musze to jeszcze skonfrontowac z danymi w przyszlym tygodniu czy sie pokrywaja z ruchami jakie bym widzial :) pod to sobie w przyszlym tygodniu zagram,... i jak pierwsza czesc sie sprawdzi z powrotem do bazy to postawie na kangurze piramide jak faraon pod zjazd na pysk :) :564:

a narazie czekam z boku do poniedzialku

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

:?: :?:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Mat2314
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Mat2314 »

atlanticos pisze: IMO w poniedzialek i wtorek zobaczymy powrot do bazy na kangurze a dzisiejszy podjazd to jest nadal rozbudowana glowa a nie drugie ramie... i potem z bazy we wtorem po poludniu i srode podbicie po drugie ramie i czwartek wyjscie dolem, a piatek dozynki - musze to jeszcze skonfrontowac z danymi w przyszlym tygodniu czy sie pokrywaja z ruchami jakie bym widzial :) pod to sobie w przyszlym tygodniu zagram,... i jak pierwsza czesc sie sprawdzi z powrotem do bazy to postawie na kangurze piramide jak faraon pod zjazd na pysk :) :564:

Też się pod tym podpisuję. Dziś to po prostu kontynuacja dożynania po środzie, żeby pro-dolarowców rozjechać.
I wydaje mi się, że jeszcze 0,780 dziś zobaczymy. W sumie nie wiem,czy sobie tam sell limita nie ustawić i nie przetrzymać weekend, chociaż to może być głupi pomysł, bo przy obecnej korekcie, może być drobna luka up po weekendzie. W końcu na fali wzrostów nagle się rzucą wszyscy do kupowania ;)
Ostatnio zmieniony 20 mar 2015, 18:13 przez Mat2314, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

jeszcze jedna rzecz na ktora nikt nie zwrocil uwagi lub zwrocil i nie napisal tutaj o tym... Zerknalem na kilka par (edek, ujek, kabel, kiwi, kangur). Na ŻADNEJ z tych par po rajdzie w środe powrót nie spowodował poprawienia środowego dołka ( w przypadku ujka gorki) czyli ze grubasy po pierwsze daly prezent detalowi nie wycinajac SL postawionych pod srodowymi ekstremami, i po drugie sami nie zaladowali sie po lepszych cenach... kazdy niech wnioski wyciagnie sam...

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

to kangur na H1 musiałby narysować cycki ;)
jeden już jest, drugi w połowie ;) tzn teraz byłby szczyt i rozsądnie jest pozamykać eLki.
w poniedziałek istotnie możliwy jest zjazd...
tylko nie wiem czy pakować eSki czy poczekać gdzie spadnie i załadować eLki.
OTO JEST PYTANIE ;)
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
simgbad20
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: simgbad20 »

Nowy123 pisze::?: :?:
Nowy pisalem ze edek fala 5 tak bedzie patrz na index dolara

waz69
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: waz69 »

Witam
Mam pytanko do znawców od gry na indeksach:
Zagrałem elkę 2setki na daxie (konto w bossie symbol fde30) otwarte po11976,8, zamknięte po12103,0
Trzymane od 17.03
W trakcie notowań nie wyświetlało pkt.swapowych, a po zamknięciu naliczyli -25,56.
Z zysku 104,26 zostało 80 zeta.
Rzadko gram na indeksach, ale do tej pory nie zauważyłem by naliczali jakieś swapy.
O CO KAMAN???
to co tu wypisuję, to TYLKO moje prywatne wróżby i pierdoły - raczej bez pokrycia i sensu. Nie biorę za nie ŻADNEJ odpowiedzialności. :569:

Zablokowany