najwyzej pomacham sobie flagami na 1-go maja i tyle
DayTrading: Piątek 20.03.2015
- atlanticos
- Maniak

Re: DayTrading: Piątek 20.03.2015
widze ze cale forum juz tylko o wzrostach i korekcie pisze....tylko ja biedny zuczek zostalem sie z trendem... pewnie tylko ja nie zarobie...takie zycie
w sumie jakby zostawili te mocne swieczki tygodniowe to caly plankton by sie im w S wpakowal...a tak to juz najbardziej wytrwalych na L przekrecaja, a zasieg w dol 200-300 pipsow wiec bedzie towaru do transportu sporo
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
1,085 S grube
promocja haaahaaahaaa
To nie tak. Ja poprostu trzymam L z przesuniętym SL na 7745. Nie obchodzi mnie na tą chwilę co się dalej wydarzy gdyż rejon 7750 - 7800 to konfrontacja podaży z popytem i bardzo decydujący moment. Twoje projekcje mają szanse się spełnić jednak pamiętaj że od rana zrobiliśmy 150 pipsów i na dziennym jest objęcie hossy. Jak będzie dalej... jak już powiedziałem zdecyduje rejon 7750 - 7800 ale na tą chwilę widziałbym odreagowanie w dół bo tym co się dzisiaj stało - do 7750 a potem atak na 7800.atlanticos pisze:widze ze cale forum juz tylko o wzrostach i korekcie pisze....tylko ja biedny zuczek zostalem sie z trendem... pewnie tylko ja nie zarobie...takie zyciew sumie jakby zostawili te mocne swieczki tygodniowe to caly plankton by sie im w S wpakowal...a tak to juz najbardziej wytrwalych na L przekrecaja, a zasieg w dol 200-300 pipsow wiec bedzie towaru do transportu sporo
![]()
- atlanticos
- Maniak

IMO w poniedzialek i wtorek zobaczymy powrot do bazy na kangurze a dzisiejszy podjazd to jest nadal rozbudowana glowa a nie drugie ramie... i potem z bazy we wtorem po poludniu i srode podbicie po drugie ramie i czwartek wyjscie dolem, a piatek dozynki - musze to jeszcze skonfrontowac z danymi w przyszlym tygodniu czy sie pokrywaja z ruchami jakie bym widzialKusus pisze:To nie tak. Ja poprostu trzymam L z przesuniętym SL na 7745. Nie obchodzi mnie na tą chwilę co się dalej wydarzy gdyż rejon 7750 - 7800 to konfrontacja podaży z popytem i bardzo decydujący moment. Twoje projekcje mają szanse się spełnić jednak pamiętaj że od rana zrobiliśmy 150 pipsów i na dziennym jest objęcie hossy. Jak będzie dalej... jak już powiedziałem zdecyduje rejon 7750 - 7800 ale na tą chwilę widziałbym odreagowanie w dół bo tym co się dzisiaj stało - do 7750 a potem atak na 7800.atlanticos pisze:widze ze cale forum juz tylko o wzrostach i korekcie pisze....tylko ja biedny zuczek zostalem sie z trendem... pewnie tylko ja nie zarobie...takie zyciew sumie jakby zostawili te mocne swieczki tygodniowe to caly plankton by sie im w S wpakowal...a tak to juz najbardziej wytrwalych na L przekrecaja, a zasieg w dol 200-300 pipsow wiec bedzie towaru do transportu sporo
![]()
a narazie czekam z boku do poniedzialku
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
atlanticos pisze: IMO w poniedzialek i wtorek zobaczymy powrot do bazy na kangurze a dzisiejszy podjazd to jest nadal rozbudowana glowa a nie drugie ramie... i potem z bazy we wtorem po poludniu i srode podbicie po drugie ramie i czwartek wyjscie dolem, a piatek dozynki - musze to jeszcze skonfrontowac z danymi w przyszlym tygodniu czy sie pokrywaja z ruchami jakie bym widzialpod to sobie w przyszlym tygodniu zagram,... i jak pierwsza czesc sie sprawdzi z powrotem do bazy to postawie na kangurze piramide jak faraon pod zjazd na pysk
![]()
![]()
Też się pod tym podpisuję. Dziś to po prostu kontynuacja dożynania po środzie, żeby pro-dolarowców rozjechać.
I wydaje mi się, że jeszcze 0,780 dziś zobaczymy. W sumie nie wiem,czy sobie tam sell limita nie ustawić i nie przetrzymać weekend, chociaż to może być głupi pomysł, bo przy obecnej korekcie, może być drobna luka up po weekendzie. W końcu na fali wzrostów nagle się rzucą wszyscy do kupowania
Ostatnio zmieniony 20 mar 2015, 18:13 przez Mat2314, łącznie zmieniany 1 raz.
- atlanticos
- Maniak

jeszcze jedna rzecz na ktora nikt nie zwrocil uwagi lub zwrocil i nie napisal tutaj o tym... Zerknalem na kilka par (edek, ujek, kabel, kiwi, kangur). Na ŻADNEJ z tych par po rajdzie w środe powrót nie spowodował poprawienia środowego dołka ( w przypadku ujka gorki) czyli ze grubasy po pierwsze daly prezent detalowi nie wycinajac SL postawionych pod srodowymi ekstremami, i po drugie sami nie zaladowali sie po lepszych cenach... kazdy niech wnioski wyciagnie sam...
to kangur na H1 musiałby narysować cycki 
jeden już jest, drugi w połowie
tzn teraz byłby szczyt i rozsądnie jest pozamykać eLki.
w poniedziałek istotnie możliwy jest zjazd...
tylko nie wiem czy pakować eSki czy poczekać gdzie spadnie i załadować eLki.
OTO JEST PYTANIE
jeden już jest, drugi w połowie
w poniedziałek istotnie możliwy jest zjazd...
tylko nie wiem czy pakować eSki czy poczekać gdzie spadnie i załadować eLki.
OTO JEST PYTANIE
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Nowy pisalem ze edek fala 5 tak bedzie patrz na index dolaraNowy123 pisze:![]()
Witam
Mam pytanko do znawców od gry na indeksach:
Zagrałem elkę 2setki na daxie (konto w bossie symbol fde30) otwarte po11976,8, zamknięte po12103,0
Trzymane od 17.03
W trakcie notowań nie wyświetlało pkt.swapowych, a po zamknięciu naliczyli -25,56.
Z zysku 104,26 zostało 80 zeta.
Rzadko gram na indeksach, ale do tej pory nie zauważyłem by naliczali jakieś swapy.
O CO KAMAN???
Mam pytanko do znawców od gry na indeksach:
Zagrałem elkę 2setki na daxie (konto w bossie symbol fde30) otwarte po11976,8, zamknięte po12103,0
Trzymane od 17.03
W trakcie notowań nie wyświetlało pkt.swapowych, a po zamknięciu naliczyli -25,56.
Z zysku 104,26 zostało 80 zeta.
Rzadko gram na indeksach, ale do tej pory nie zauważyłem by naliczali jakieś swapy.
O CO KAMAN???
to co tu wypisuję, to TYLKO moje prywatne wróżby i pierdoły - raczej bez pokrycia i sensu. Nie biorę za nie ŻADNEJ odpowiedzialności.