najwyzej pomacham sobie flagami na 1-go maja i tyle

To nie tak. Ja poprostu trzymam L z przesuniętym SL na 7745. Nie obchodzi mnie na tą chwilę co się dalej wydarzy gdyż rejon 7750 - 7800 to konfrontacja podaży z popytem i bardzo decydujący moment. Twoje projekcje mają szanse się spełnić jednak pamiętaj że od rana zrobiliśmy 150 pipsów i na dziennym jest objęcie hossy. Jak będzie dalej... jak już powiedziałem zdecyduje rejon 7750 - 7800 ale na tą chwilę widziałbym odreagowanie w dół bo tym co się dzisiaj stało - do 7750 a potem atak na 7800.atlanticos pisze:widze ze cale forum juz tylko o wzrostach i korekcie pisze....tylko ja biedny zuczek zostalem sie z trendem... pewnie tylko ja nie zarobie...takie zyciew sumie jakby zostawili te mocne swieczki tygodniowe to caly plankton by sie im w S wpakowal...a tak to juz najbardziej wytrwalych na L przekrecaja, a zasieg w dol 200-300 pipsow wiec bedzie towaru do transportu sporo
![]()
IMO w poniedzialek i wtorek zobaczymy powrot do bazy na kangurze a dzisiejszy podjazd to jest nadal rozbudowana glowa a nie drugie ramie... i potem z bazy we wtorem po poludniu i srode podbicie po drugie ramie i czwartek wyjscie dolem, a piatek dozynki - musze to jeszcze skonfrontowac z danymi w przyszlym tygodniu czy sie pokrywaja z ruchami jakie bym widzialKusus pisze:To nie tak. Ja poprostu trzymam L z przesuniętym SL na 7745. Nie obchodzi mnie na tą chwilę co się dalej wydarzy gdyż rejon 7750 - 7800 to konfrontacja podaży z popytem i bardzo decydujący moment. Twoje projekcje mają szanse się spełnić jednak pamiętaj że od rana zrobiliśmy 150 pipsów i na dziennym jest objęcie hossy. Jak będzie dalej... jak już powiedziałem zdecyduje rejon 7750 - 7800 ale na tą chwilę widziałbym odreagowanie w dół bo tym co się dzisiaj stało - do 7750 a potem atak na 7800.atlanticos pisze:widze ze cale forum juz tylko o wzrostach i korekcie pisze....tylko ja biedny zuczek zostalem sie z trendem... pewnie tylko ja nie zarobie...takie zyciew sumie jakby zostawili te mocne swieczki tygodniowe to caly plankton by sie im w S wpakowal...a tak to juz najbardziej wytrwalych na L przekrecaja, a zasieg w dol 200-300 pipsow wiec bedzie towaru do transportu sporo
![]()
atlanticos pisze: IMO w poniedzialek i wtorek zobaczymy powrot do bazy na kangurze a dzisiejszy podjazd to jest nadal rozbudowana glowa a nie drugie ramie... i potem z bazy we wtorem po poludniu i srode podbicie po drugie ramie i czwartek wyjscie dolem, a piatek dozynki - musze to jeszcze skonfrontowac z danymi w przyszlym tygodniu czy sie pokrywaja z ruchami jakie bym widzialpod to sobie w przyszlym tygodniu zagram,... i jak pierwsza czesc sie sprawdzi z powrotem do bazy to postawie na kangurze piramide jak faraon pod zjazd na pysk
![]()
![]()
Nowy pisalem ze edek fala 5 tak bedzie patrz na index dolaraNowy123 pisze:![]()