BO & FBO

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

Re: BO & FBO

Nieprzeczytany post autor: czerwinek »

:564: no dzisiaj to sobie zminego dużego otworzę jak nie dwa :)
No i właśnie przed chwilą ostatnia pozycja z gbp/jpy walnęła w TP miało być bardzo długo terminowo ale taka ilość pipsów w zupełności mi wystarcza :) Natomiast jeżeli chodzi o geja to jak dla mnie widzę jeszcze możliwy spadek koło 400 pipek na następny tydzień. Mam nadzieję że trochę skorekcą i dadzą jakiś fajny sygnał do wejścia :)
OK udanego weekendu :)
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

I co jak tam ktoś wytrzymał AUD/NZD? Wydaje się że od wczoraj obrali już prawidłowo kierunek, miałeś rację bfx :) musieli skorekcić :) Ale to tylko lepiej :)

Awatar użytkownika
bfx
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: bfx »

Ja juz mam 5R :) Do tego powchodzilem w nzdusd i nzdjpy S. Tam tez wyglada ladnie.
"Ty też jesteś Bogiem! Tylko uświadom to sobie, sobie"

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

no i bardzo ładnie :) dzisiaj wieczorem jakieś dane z NZD i może trochę pobujać jednak wg mnie to przyspieszy osłabnięcia NZD :) no zobaczymy. Ja jestem pod wrażeniem w ogóle moich ostanich trejdów aż boję się że coś jest nie tak, że jakoś idzie mi jak z płatka ostatnio.
Wczoraj 400 pipek :) Tylko też nie chciałbym aby ktoś myślałem że to nierealne dlatego piszę uczciwie że to łącznie z 8 pozycji więc średnio na pozycję wychodzi wychodzi niecałe 50 pipek :)

silverarrow
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: silverarrow »

Czerwinek mam takie pytanie grywasz na edku, czy jednak zraziłeś się do niego
Niech nie umrze bohater zamieszkujący nasze dusze, niech nie zniszczy go wieczna wspinaczka na nieosiągalne szczyty.

Graj to co widzisz nie to czego oczekujesz

Awatar użytkownika
bfx
Pasjonat
Pasjonat

czerwinek pisze:no i bardzo ładnie :) dzisiaj wieczorem jakieś dane z NZD i może trochę pobujać jednak wg mnie to przyspieszy osłabnięcia NZD :) no zobaczymy. Ja jestem pod wrażeniem w ogóle moich ostanich trejdów aż boję się że coś jest nie tak, że jakoś idzie mi jak z płatka ostatnio.
Wczoraj 400 pipek :) Tylko też nie chciałbym aby ktoś myślałem że to nierealne dlatego piszę uczciwie że to łącznie z 8 pozycji więc średnio na pozycję wychodzi wychodzi niecałe 50 pipek :)
Mam te same obawy Czerwinek. Tez ostatnio szaleje. :) Na jakich parach wczoraj graleś?

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

Ja standardowo od dwóch tygodni wchodzę i wychodzę z pozycji i tak na zmianę geja i gbp/cad

Awatar użytkownika
bfx
Pasjonat
Pasjonat

Myslalem ze na 8 parach. Mam tez gbpjpy od wczoraj. Gbpcad mi juz uciekl 4 razy. Na nim ten ruch w dol to raczej tylko korekta i niedlugo mozna bedzie sie ladowac w L. Tez tak widzisz? Eurgbp moze byc S dzisiaj.

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

:) Na 8 parach nie :) Tylko na 8 pozycjach :) ale wczoraj nieźle namieszali wieczorem, zobaczymy jak to się wyklaruje; natomiast AUd/NZD mnie zawodzi no nic zobaczymy ale coraz gorzej to wygląda.

Awatar użytkownika
bfx
Pasjonat
Pasjonat

No mnie sponiewierali wczoraj na 3 pozycjach. Audnzd ledwo się trzyma. Nzdjpy ponowiłem i to wygląda teraz w miarę. Wszedłem też w złoto L.

ODPOWIEDZ