BO & FBO
Re: BO & FBO
NO cięzko powiedzieć gdybym wiedział to bym poczekał na korektę. Może być a może nie być dzisiaj ważne dane z NZD więc pewnie się okaże czy pójdą bez korekty czy z korektą
Natomiast jeżeli chodzi o kierunek na najbliższy czas (dłuższy) to jest up. Teraz po prostu trzeba szukać miejsc do wejść po drodze.

„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz
-
- Gaduła
a co powiecie na to? ujek musial by zrobic double topa co w zasadzie juz uczynil a kabel zwyczajnie mogl by kontynuowac spadki.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przykorekcili jednakczerwinek pisze:NO cięzko powiedzieć gdybym wiedział to bym poczekał na korektę. Może być a może nie być dzisiaj ważne dane z NZD więc pewnie się okaże czy pójdą bez korekty czy z korektąNatomiast jeżeli chodzi o kierunek na najbliższy czas (dłuższy) to jest up. Teraz po prostu trzeba szukać miejsc do wejść po drodze.

"Ty też jesteś Bogiem! Tylko uświadom to sobie, sobie"
No to fajnie że przykorekcili można wejść po jakimś potwierdzeniu dalej w longa. Dal mnie cały czas longi dopóki nie przebiją ostatnich minimów. Natomiast to jest trejd bardzo długo terminowy więc tutaj spokojnie podchodzę. Ja od wczoraj siedzę na sell w GBP/CAD i geju tylko dzisiaj jakieś przemówienie i zobaczymy może mocniej ruszą 

Też się wczoraj przymierzałem do gbpcad. Mogłeś nie widziec screena bo edytowałem posta. Wygląda na to, że mi uciekli. Chciałem się ładowac, ale mieszali strasznie i trzeba by duży SL dac.
Gbpcad ładnie poszło wczoraj. Może mi jeszcze dadzą wejśc. Ładnie wyglądała by korekta do 1.9
Na audnzd zrobili FBO na ZL D1. Zapakowałem się z H1, ale było tak łatwo, że pewnie to podpucha i zejdą jeszcze raz niżej.

Dobrze będzie, jak zejdą jeszcze raz to ponowisz
Natomiast o to chodzi wąski SL i jedziemy. Natomiast dla mnie TP nie tylko widzę na najbliższym BO ale zdecydowanie dużo wyżej patrząc na W1.
Ja wczoraj pozmykałem GBP/JPY i GBP/CAD po dwie pozycje a po jednej jeszcze trzymam długo terminowo. BO GBP/JPY również widzę dużo dużo do zjechania ale co z tego będzie to się zobaczy.

Ja wczoraj pozmykałem GBP/JPY i GBP/CAD po dwie pozycje a po jednej jeszcze trzymam długo terminowo. BO GBP/JPY również widzę dużo dużo do zjechania ale co z tego będzie to się zobaczy.
Czerwinek tak jak mówisz, cel dla audnzd daleko a jak wytną to będę ponawiał. Cieszy mnie, że widziałem ostatnio tak jak Ty. Tylko trochę gorzej z wykonaniem. Gbpjpy również się przymierzałem ale zrypałem na maksa. Pomysł był taki że, wyjdę na chwilę i wejdę ciut wyżej większą pozycją. 

no nic tak to jest, na pewno będzie dobrze tylko trochę trzeba jeszcze pokosić pipsów; nie chcę się za bardzo przechwalać ale właśnie kończe ten tydzień z nowym rekordem moim, prawie 2000 pipsów łacznie dla wszystkich pozycji, fakt że pozycji sporo, ale tak patrząć bardzo bezpieczena wejścia była zwłaszcza na gbp/cad i gp/jpy, dodatkowo z D1 wszystko ładnie widać. Sam jestem ciekawy jak ten aud/nzd się potoczny wczoraj liczyłem na PB z D1 na up ale nie zrobili zielonej świecy. Ale mimo wszystko zobaczymy jak tydzień zamkną. Ogólnie nie lubię tej pary bo wolną chodza ale ostatni skupiam się ostato na wyższych inerwałach aby potem na mniejszych kosić. Nawet jak wejści spoźnione czy nie udane to zawsze wiesz że idziesz w zgodzie z aktualnym trendem itd, wieć jak budżet pozwala to możesz większy stop postawić. Poza tym lubię grać spadki i mógłbym chyba tylko je grać, a aud/nzd idzie na longa a może i tutaj czegoś się nauczę 

- DigitalSmoke
- Pasjonat
Gratulacje czerwinek, tak trzymaj.