[USDJPY]
Rynek teraz jest wyjątkowo "rozhuśtany". Najpierw musi sobie poradzić z 38,2 zniesienia max 2007 i min 2008. Właśnie odbiliśmy się gwałtownie od tego poziomu. Trzeba być ostrożnym w wyrokowaniu przyszłości przy tak dynamicznym rynku. Jak pisałem wyżej teraz jest raj dla spekulantów i...ja korzystam. 

- jasonbourne
- Pasjonat
I oczywiscie ta zelazna zasada obowiazywalaby w kazdym dziale...Noob pisze:W ogóle to można by na tym forum wprowadzić zasadę, że każdy w każdym poście pisze jaką ma pozycję albo na co czeka, żeby otworzyć.

Na podstawie obecnego ukladu fal mozna sie spodziewac w dluzszym terminie spadku nawet do okolic 100 (61,8 piatki i linia trendu spadkowego)
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl
- jasonbourne
- Pasjonat
No pewnie ze gram na mniejszych interwalach co nie wyklucza prognoz dlugoterminowych.
Moze po prostu nie pisz na przyszlosc ze cos nie jest zgodne z teoria Elliotta bez podawania konkretnych przykladow
bo jest to.... poniekad irytujace
Tym bardziej ze w tej konkretnej sytuacji kompletnie nie miales racji
Moze po prostu nie pisz na przyszlosc ze cos nie jest zgodne z teoria Elliotta bez podawania konkretnych przykladow
bo jest to.... poniekad irytujace

Tym bardziej ze w tej konkretnej sytuacji kompletnie nie miales racji
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl
Straszne te zawirowania, tez na shorcie lecę od 107.70 i czekam na to 106.60 chociaż, ale mój system ciągle woła o Longa ;/ Mam nadzieje że się myli.majek pisze:..ale makabra z tą parką, silne to wsparcie na 106.60 jest, ale jak Amerykanie będą dalej sprzedawać akcje to powinno dzisiaj pęknąć i zjechać na 106
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Nigdy nie prowadź dyskusji z debilem - najpierw sprowadzi Cię na swój poziom, następnie pokona doświadczeniem.
Nigdy nie prowadź dyskusji z debilem - najpierw sprowadzi Cię na swój poziom, następnie pokona doświadczeniem.
- jasonbourne
- Pasjonat