[USDJPY]

Czyli co się już wydarzyło, co się dzieje obecnie oraz jaka będzie najbliższa i dalsza przyszłość na rynku Forex.
Noob
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Noob »

Czy to nie miło jak się wszyscy zgadzamy i jeszcze okazuje się, ze mieliśmy rację :wink: ? Teraz czekamy czy przebije minima z wczoraj.

Gerdziu
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Gerdziu »

Rynek teraz jest wyjątkowo "rozhuśtany". Najpierw musi sobie poradzić z 38,2 zniesienia max 2007 i min 2008. Właśnie odbiliśmy się gwałtownie od tego poziomu. Trzeba być ostrożnym w wyrokowaniu przyszłości przy tak dynamicznym rynku. Jak pisałem wyżej teraz jest raj dla spekulantów i...ja korzystam. :wink:

Awatar użytkownika
majek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: majek »

..ale makabra z tą parką, silne to wsparcie na 106.60 jest, ale jak Amerykanie będą dalej sprzedawać akcje to powinno dzisiaj pęknąć i zjechać na 106

Awatar użytkownika
jasonbourne
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jasonbourne »

Noob pisze:W ogóle to można by na tym forum wprowadzić zasadę, że każdy w każdym poście pisze jaką ma pozycję albo na co czeka, żeby otworzyć.
I oczywiscie ta zelazna zasada obowiazywalaby w kazdym dziale...:D

Na podstawie obecnego ukladu fal mozna sie spodziewac w dluzszym terminie spadku nawet do okolic 100 (61,8 piatki i linia trendu spadkowego)
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl

umika3
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: umika3 »

Spadku?????niemożliwe żadne złe wiadomości nie ruszają dolara.....ja niestety mam L na EURUSD!
"Samobójstwo nie jest kwestią wyboru, następuje, gdy cierpienie przekracza siły do walki z nim"

Noob
Pasjonat
Pasjonat

Jasonbourne, myślalem, że grasz na krótszych terminach. A jeśli chodzi o informacje to myślalem tylko o tym dziale :wink: .

Umika, ruszą ruszą. Ziarnko do ziarnka ...

Awatar użytkownika
jasonbourne
Pasjonat
Pasjonat

No pewnie ze gram na mniejszych interwalach co nie wyklucza prognoz dlugoterminowych.

Moze po prostu nie pisz na przyszlosc ze cos nie jest zgodne z teoria Elliotta bez podawania konkretnych przykladow

bo jest to.... poniekad irytujace :wink:

Tym bardziej ze w tej konkretnej sytuacji kompletnie nie miales racji
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl

Awatar użytkownika
Eko
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Eko »

majek pisze:..ale makabra z tą parką, silne to wsparcie na 106.60 jest, ale jak Amerykanie będą dalej sprzedawać akcje to powinno dzisiaj pęknąć i zjechać na 106
Straszne te zawirowania, tez na shorcie lecę od 107.70 i czekam na to 106.60 chociaż, ale mój system ciągle woła o Longa ;/ Mam nadzieje że się myli.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Nigdy nie prowadź dyskusji z debilem - najpierw sprowadzi Cię na swój poziom, następnie pokona doświadczeniem.

Noob
Pasjonat
Pasjonat

Odnosilem się do postów nad moim - nie znam się na teoriach Elliotta, więc uznalem, że jeśli kolega z nich korzysta i mówi rzeczy, które dla mnie są zagadką to wytycza fale poprawnie.

No to jak grasz na krótszych to co twoim zdaniem będzie się dzialo jutro :wink: ?

Awatar użytkownika
jasonbourne
Pasjonat
Pasjonat

Noob pisze:No to jak grasz na krótszych to co twoim zdaniem będzie się dzialo jutro
Na pewno bedzie baaaaaaaardzo ciekawie :D

Ide na dziwki :D

ODPOWIEDZ