jak usdtry ma iść w dół to => usd w dół => Eurusd w górę nie zależnie od eurohighend pisze:granica bólu na dolarze = edek na 1.02
wczoraj pokazywałem 1.09xx i kolega Żaba się ze mnie smiał.
No to teraz jest lepszy numer - to był wykres od brokera MM - gówno, a nie wykres.
na wykresie z mForex jest inaczej i ten zasięg (FIBO 423) wypada na 1.02 równo na edku![]()
Teraz widzę, że kółko wzajemnej adoracji (Kusus i Żaba) zaklinają eLki na edku - powodzenia
Ja też dziś pisałem, usd/pln w górę, potem w dół, usd try w górę, potem w dół - i co, nie sprawdziło się?
a skoro USD/TRY przebiło potem 2.60 na UP to jest kosmos totalny.
DayTrading: Czwartek 05.03.2015
Re: DayTrading: Czwartek 05.03.2015
Nauka nauka nauka....... 
Zwolnij chojraku fibo-masterze. Ja to nie ty - niczego nie zaklinam i to, że powiedziałem o L'kach na edku wcale nie znaczy, że tylko to będę grał ani, że np. zagram przez najbliższy tydzień. I nie ma tu kółka wzajemnej adoracji bo ani ja nie gram na podstawie tego co wrzuca żaba i nie sądzę by on sugerował się też tym co wrzucam ja.highend pisze:granica bólu na dolarze = edek na 1.02
No to teraz jest lepszy numer - to był wykres od brokera MM - gówno, a nie wykres.
na wykresie z mForex jest inaczej i ten zasięg (FIBO 423) wypada na 1.02 równo na edku![]()
Teraz widzę, że kółko wzajemnej adoracji (Kusus i Żaba) zaklinają eLki na edku - powodzenia
Ja też dziś pisałem, usd/pln w górę, potem w dół, usd try w górę, potem w dół - i co, nie sprawdziło się?
Ja i on gramy po swojemu jak każdy powinien.
Ktoś coś powie a ty od razu traktujesz to obligatoryjnie na kolejny rok, dopowiadasz swoich milion innych dupereli i trzymasz się tematu. Traktujesz forex jakbyś gotował kurfa zupę pomidorową. Tu nie absolutorium wzajemnego smaku i kółka różańcowego tylko plany inwestycyjne...
Dżizys...
USD TRY - 2.64700santo pisze: jak usdtry ma iść w dół to => usd w dół => Eurusd w górę nie zależnie od euro
fibo (niebieskie) brane od pierwszej fali wzrostowej po korekcie gdzie pół roku USD TRY spadało.
widać też reakcję jaka była na F261
na 161 było też zatrzymanie, konsola i wystrzał.
głupio przyznać, że zarobiłem dziś na eSce
zamiast eLki ładować, bo 2.60 na chwilę jednak przytrzymało
w sumie wyznaczanie tych fibo jako oporów = łatwe pipsy, łapać na fibo, a potem może odbije, a może przebije, ale zawsze jakaś reakcja jest
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 05 mar 2015, 18:32 przez highend, łącznie zmieniany 1 raz.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
czy ktoś widział wstecz reakcję na poziomie 1.3, 1.2 na edku zeby jakas psychologia zadziałała? silny trend i tyle.. trend jeszcze na dopingu (skup aktywow) ... formacje harmoniczne tez nie pomogą... natomiast pod korekte zeby zagrac musi być jakiś sygnał z pa, tak to jjest nóż, . moje subiektywne zdanie
już tu był taki jeden: PSXOR aka NICEONEKusus pisze: Ktoś coś powie a ty od razu traktujesz to obligatoryjnie na kolejny rok, dopowiadasz swoich milion innych dupereli i trzymasz się tematu. Traktujesz forex jakbyś gotował kurfa zupę pomidorową. Tu nie absolutorium wzajemnego smaku i kółka różańcowego tylko plany inwestycyjne...
Dżizys...
miał wielkie plany zbierać eLki od 1.20
potem umoczył na eSkach z PLN i na CHF (2 loty buy na EUR/CHF miał).
Do doopy takie plany polegające na łapaniu noży.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- krzychu3_1989
- Pasjonat

Zapytaj nowego co z wczorqjszymi s co pod czapowanie z 11400 widziałrobnab pisze:Nowy123 pisze:dax11520 S na cofke znowu[/qwidziałNowy, te eski od 11520 na Daxie to już zamykać, czy jeszcze ząbek zleci?
Poszło info od Nowego, nastąpiło odbicie, eski na ładnym zysku można zamknąć, ale po co jak może jeszcze zejść. W końcu gramy daytradingZielonaMgielka pisze:Ty tak na serio ?robnab pisze:Nowy, te eski od 11520 na Daxie to już zamykać, czy jeszcze ząbek zleci?Nowy123 pisze:dax11520 S na cofke znowu
-- Dodano: 05 mar 2015, 18:49 --
Gramy daytrading, więc po co pytać co było wczoraj, albo zarobiłeś, albo zamknąłeś na stracie i zapomniałeś, dzisiaj też jest dzień, prawdakrzychu3_1989 pisze:Zapytaj nowego co z wczorqjszymi s co pod czapowanie z 11400 widziałrobnab pisze:Nowy123 pisze:dax11520 S na cofke znowu[/qwidziałNowy, te eski od 11520 na Daxie to już zamykać, czy jeszcze ząbek zleci?
A ch*!@#$%^&*( otwieram eskę na lota na trynkiewiczu z celem 1,8
to końca depo mojego albo ich 
Nauka nauka nauka....... 
[quote="robna20 S na cofke znowu[/quote]
Nowy, te eski od 11520 na Daxie to już zamykać, czy jeszcze ząbek zleci?[/quote]
ustawc SL na zyska i czekac lub kaoswc zysk lub czekac na 11400 11420
-- Dodano: czw 05-03-2015, 20:04 --
[/quote]
Poszło info od Nowego, nastąpiło odbicie, eski na ładnym zysku można zamknąć, ale po co jak może jeszcze zejść. W końcu gramy daytrading
, a nie każdy jest specem od indeksów.
[/quote]
dokladnie jemu nie tlumaczyc wybili 11400 t o sie zamykalo S i czekalo na HT pod EBC na cofke ustawc SL na zyska i czekac lub kaoswc zysk lub czekac na 11400 11420
-- Dodano: czw 05-03-2015, 20:10 --
edek chyba troche SL tam bylo na 1,100 relizacj zyskow
Nowy, te eski od 11520 na Daxie to już zamykać, czy jeszcze ząbek zleci?[/quote]
ustawc SL na zyska i czekac lub kaoswc zysk lub czekac na 11400 11420
-- Dodano: czw 05-03-2015, 20:04 --
Ty tak na serio ?robnab pisze:Nowy, te eski od 11520 na Daxie to już zamykać, czy jeszcze ząbek zleci?ZielonaMgielka pisze:[quote="robnate="Nowy123"]dax11520 S na cofke znowu
Poszło info od Nowego, nastąpiło odbicie, eski na ładnym zysku można zamknąć, ale po co jak może jeszcze zejść. W końcu gramy daytrading
Gramy daytrading, więc po co pytać co było wczoraj, albo zarobiłeś, albo zamknąłeś na stracie i zapomniałeś, dzisiaj też jest dzień, prawdakrzychu3_1989 pisze:Zapytaj nowego co z wczorqjszymi s co pod czapowanie z 11400 widziałrobnab pisze:Nowy123 pisze:dax11520 S na cofke znowu[/qwidziałNowy, te eski od 11520 na Daxie to już zamykać, czy jeszcze ząbek zleci?
dokladnie jemu nie tlumaczyc wybili 11400 t o sie zamykalo S i czekalo na HT pod EBC na cofke ustawc SL na zyska i czekac lub kaoswc zysk lub czekac na 11400 11420
-- Dodano: czw 05-03-2015, 20:10 --
edek chyba troche SL tam bylo na 1,100 relizacj zyskow
Stary uwielbiam Cię. Jak Ci nie wstyd wypisywać takie rzeczy. USD/PLNhighend pisze:granica bólu na dolarze = edek na 1.02
Pisałeś dokładnie o 7:26 że będzie 3,80 po czym kurs zleciał o 150 pipsów. Później pisałeś "kierunek południe" w okolicach 14:00 a od tego mommnetu jest ponad 220 pipsów wyżej. Dwa razy próbowałeś i dwa razy nie trafiłeś a teraz w geście triumfu piszesz "i co nie się sprawdziło ???" Otóż uświadamiam Cię jeśli jeszcze się nie zorientowałeś NIE SPRAWDZIŁO SIĘ