nic, nie otworzylem pozycji.Bednarfx pisze:mysle ze moja propozycja byla ciekawa podalem ja zeby sie komus przydala a nie po to zeby najlepszyfxpayer pisal mi ze to gowno na marginesie jestem ciekaw ile z edzia dzisiaj wyciagnaldobryfxplayer pisze:NIE TYKAJ TEGO GOWNA ! TEN RYNEK SMIERDZI/JEST MANIPULOWANY.Bednarfx pisze:Koledzy dzisiaj ostatni dzien promocji na ropie (WTI) s-ki od 50.20 a jak dadza wiecej to w okolicy 52 S po same jaja
DayTrading: Wtorek 24.02.2015
- dobryfxplayer
- Maniak
Re: DayTrading: Wtorek 24.02.2015
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
- pl-samurai
- Pasjonat
W czwartek bedzie mecz Legia - Ajax !atlanticos pisze:Juventus z BorussiaRafManFX pisze:Będzie coś dzisiaj jeszcze ciekawego?
nic, nie otworzylem pozycji.[/quote]dobryfxplayer pisze: mysle ze moja propozycja byla ciekawa podalem ja zeby sie komus przydala a nie po to zeby najlepszyfxpayer pisal mi ze to gowno na marginesie jestem ciekaw ile z edzia dzisiaj wyciagnal
najlepszyFXpayer (PAYER!)

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Naprawdę uwazacie, ze USD/CAD poleci jeszcze z 50 pipsów w dół. Nie powinno być teraz jakiejś korekty po takim nagłym spadku po 20.00?
nie wiem, wcześniej się tutaj nie słuchałem. Na edku wziąłem 18,5 bo nie było mnie przed 17:00, na kangurze 3,6 bo nie spadł, ale proszę nie brać moich postów pod uwagę przy otwieraniu pozycji. Nie wziąłbym na siebie takiej odpowiedzialności 

DAX - kreuje swoj top.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
a może tak:Lolo pisze:DAX - kreuje swoj top.
fibo + klin
oczywiscie nie zaKLINAM spadków

przecież to nie ot, tak nagły spadek tylko o 19;45 gadał Poloz szef BoCleslavus pisze:Naprawdę uwazacie, ze USD/CAD poleci jeszcze z 50 pipsów w dół. Nie powinno być teraz jakiejś korekty po takim nagłym spadku po 20.00?
a tu masz streszczenie szybkie
-Kontrolowanie inflacji nie może odbywać się kosztem stabilności finansowej;
-Spadek cen ropy to poważny cios dla gospodarki;
-Kanadyjska gospodarka przyspieszy do końca 2016 roku;
-Tańsza ropa zwiększa ryzyko braku stabilności finansowej;
-Kanada zachowa elastyczność co do stopy procentowej.
Pardon, ten klin to lepiej tak:
Widzisz, ja się na ekonomii w ogóle nie znam, dopiero zaczynam z Forexem i z powyższych danych nie potrafię wywnioskować dla której waluty to dobrze,dla której źle. 1,3 i 5 wydają się sugerować, że CAD zachowa siłę,nie osłabnie.
Ale 2 i 4, te o ropie? dla kogo to niby gorsze-dla USD czy CAD?
Ale 2 i 4, te o ropie? dla kogo to niby gorsze-dla USD czy CAD?