Zamiast się skupiać na tym ile wyciągnąłeś ze swojej analizy oraz na tym co możesz poprawić to ty ciągle, uparcie chcesz każdego tu przekonać, że było dokładnie tak jak mówiłeś. Nie wiem co jest Twoim celem ale w moich oczach jesteś osobą która jest w jakiś sposób niedowartościowana i próbujesz to robić na forum. Nie wiem dla kogo i nie wiem po co.highend pisze:ale skoro na kangurze mamy trend spadkowy to co ja robię szukając fibo do góry?
poszukajmy FIBO w dół, ten sam wykres monthly - wywalam fibo żółte i niebieskie, zostawiam dwie linie (czerwona i zielona). - plik audusdmonthlu_wdol.png
zostawiam malutkie fibo wzrostowe-korekcyjne, które tam ledwo widać
i maluję FIBO z góry na dół, po pierwszej fali.
co mamy:
F161 zasięgu pokrywa się niejako z F423 malutkiego fibo wzrostowego - korekcyjnego, czyli uważam, ze to jest max zasięg korekty (czerwona linia)
F261 natomiast.... eureka... pokrył nam się praktycznie z zieloną linią rysowaną wcześniej - czyżby to był target spadku dla kangura ?
-- Dodano: 24 lut 2015, 22:52 --
Naprawdę jestem z ciebie dumnyKusus pisze: Nie wiem bo nie zwracam uwagi na to co piszesz ani nikt inny poza Davidem, niemiaszkiem, żabą i revexem.
Wiem natomiast, że mam na AU kilka lotów od 0.7750, przesunięty SL, 100 zł dziennie swapu i jutro jadę na narty.
To tyle. Miłej nocki.
Po drugie - bez urazy oczywiście - bo już znudziła mi się polemika na Twój temat i dogorywanie nad sensem rozmowy...
... - fibo które wyznaczasz na wykresach które wrzucasz doprowadza moje ciało do stanu określanego przez niektórych psychologów i lekarzy jako Padaczka podsycana dodatkowo na tle nerwicowym. Nie wspomne już o półwykresach, falach nie wiadomo gdzie się kończących i wszelakiej maści półprostych nie mających końca ani początku.
Może mógłbym to olać ... albo mógłby to zrobić ktoś inny. Na mnie jednak akurat działa to w ten sposób i powiem Ci, że wrzucanie takich kresek tu na forum jest wyrazem ignorancji oraz braku szacunku do inteligencji jaką niektórzy tutaj prezentują.