- Analiza Danych - Big Data
- Finance and Accounting
- Global Business, Finance and Governance
- International Business
Jest się nad czym zastanawiać

Jestem stary facet i mówe to z perspekwtywy własnych doświadczeńdrax pisze:jasonbourne studiowałem Zarządzanie lecz się nie obroniłem. Jeżeli bym się sprężył, to do wakacji mógłbym to zrobić. W tym tygodniu pojadę na uczelnię i sprawdzę, co da się z tym zrobić.
Damfry dzięki za odpowiedź. O coś takiego mi chodziło. Rozumiem też Twoją prześmiewczość, bo biorąc pod uwagę jaką mamy sytuację w Polsce i to co się dzieje dookoła najłatwiej jest wyprognozować coś takiego.Damfry pisze:Nigdy nie stawiaj przyszłości na forex, bo jaja Ci osiwieją a możesz żadnych wyników nie mieć. Prędzej 3 doktoraty zrobisz jak dobry wynik
Każdy kto zobaczy temat forexu wie, że to jest to! mówi sobie.... jestem do tego stworzony!...
Iluzja niezależności finansowej i marzenia o ferrari wydaje sie być niemal w zasięgu reki....
Do miliona tylko 10 razy wygrać.... Przecież to takie proste.
Lata potrzeba by znaleźć swój sposób, kolejne lata to szlifowanie jednej metody....
Chcesz pracować w instytucji finansowej, oczywiście możesz zacząć już teraz. Mop i wiadro zawsze poszukuje właściciela
Przy skończonych 2 kierunkach będziesz miał już 30 na karku i kto wie, być może na kasie CIę posadzą w Getingu a potem to już tylko awanse sex i niuansemoże i finanse
(brak doświadczenia)
Dokończ licencjat, a może i magistra z tego zrób, zarządzanie to też dobry kierunek, a dodatkowo ukończ coś z zabarwieniem forexu. NIe koniecznie studia, lepiej licencje na np doradce inwestycyjnego, wtedy będziesz mógł legalnie dotykać cudze pieniądze, a mając jakąś praktyke na forexie. kto wie może i pomnożysz im zyski
Ewentualnie możesz skończyć wybitną szkołę forexpała seby urby
Wybacz te małe podśmiechujki jakoś inaczej nie miałem weny tego napisać
Taki wniosek z powyższego najłatwiej wyciągnąć. Jednak wtedy nie miałem planu na siebie i nie wiedziałem, co chcę robić w życiu. Teraz jest inaczej, obieram cel i go osiągnęjackub pisze:Jestem stary facet i mówe to z perspekwtywy własnych doświadczeńdrax pisze:jasonbourne studiowałem Zarządzanie lecz się nie obroniłem. Jeżeli bym się sprężył, to do wakacji mógłbym to zrobić. W tym tygodniu pojadę na uczelnię i sprawdzę, co da się z tym zrobić.
Jak nie potrafisz dokonczyć czegoś co rozpocząłeś i na co poświęciłeś dwa-trzy lata, to prognozy w każdym innym dziele za jakie się chcesz wziąć będą podobne..... niedokonczysz