DayTrading: Czwartek 19.02.2015
Re: DayTrading: Czwartek 19.02.2015
Czekam na 1.13500 - 1.13200 i ładuję grube L na edku 

The only way is up
Jakaś parodia ,ale takie cos nie trwa długo ,rynek wraca do normalności haaahaaahaaaStragan pisze:a co z tą ropą się dzieje??Fuli5 pisze:z tą ropą %@##@^$@#@!!##
Budyn pisze:zaraz czapa na sp500
jak ktoś posłuchał to zarobił

5 punktów to na razie nic.Budyn pisze:Budyn pisze:zaraz czapa na sp500
jak ktoś posłuchał to zarobił
Chf/PLN zapięte L po 3,86.
The only way is up
Od kiedy to rynki reagują zawsze zgodnie z danymi , rynek spodziewał się jeszcze znacznie gorszych danych , a może grubasy już na k ustawieni i nie dopuszczają do spadków ..... i tak dalej można snuć . Trzeba obserwować jak zachowuje się cena i tyle . Pisałem klika dni temu że 58,50 to dobre wsparcie i dziś idealnie odbiło , potem przed danymi jeszcze zeszli niżej i potem odjazdRafcyk pisze:Jakaś parodia ,ale takie cos nie trwa długo ,rynek wraca do normalności haaahaaahaaaStragan pisze:a co z tą ropą się dzieje??Fuli5 pisze:z tą ropą %@##@^$@#@!!##
Rynek spodziewał sie spadku o 1,8 a był wzrost zapasów o 7,7 to nie powinno byc opcji na wzrosty ,wg mnie idziemy dalej S dol do monimowrexex pisze:Od kiedy to rynki reagują zawsze zgodnie z danymi , rynek spodziewał się jeszcze znacznie gorszych danych , a może grubasy już na k ustawieni i nie dopuszczają do spadków ..... i tak dalej można snuć . Trzeba obserwować jak zachowuje się cena i tyle . Pisałem klika dni temu że 58,50 to dobre wsparcie i dziś idealnie odbiło , potem przed danymi jeszcze zeszli niżej i potem odjazdRafcyk pisze:
Jakaś parodia ,ale takie cos nie trwa długo ,rynek wraca do normalności haaahaaahaaa

Jest juz 6 tygodni wzrostowych zapasów ropy a zapasy największe od kąd sa podawane to jak ropa ma drożeć ????
dobrze że highenda nie posłuchałem
złotko tylko es póki co 
edit
Ale na pivocie udkneło ...
Teraz mam dopiero okazjęprzeglądać kalendarz i dane..... i ja nie kumam.... dane gorsze w usa lepsze w EU (od założeń) aedek stoi.... kabel też niemrawo.... jakby ktoś mina prv wytłumaczyć

edit
Ale na pivocie udkneło ...
Teraz mam dopiero okazjęprzeglądać kalendarz i dane..... i ja nie kumam.... dane gorsze w usa lepsze w EU (od założeń) aedek stoi.... kabel też niemrawo.... jakby ktoś mina prv wytłumaczyć
Ostatnio zmieniony 19 lut 2015, 19:12 przez santo, łącznie zmieniany 1 raz.
Nauka nauka nauka....... 

ja zamknałem 2 S'ki przed chwilką, 2 wcześniej zamknąłemsanto pisze:dobrze że highenda nie posłuchałemzłotko tylko es póki co

Nie lubię mieć pozycji na noc, a spadam z laptopa

kończe dzień z 19%+ także mam normę na przyszły tydzień.
Dobranoc wszystkim, czas na piwko

Załóż fxbook będziemy ci kibicować i dziennik na forum jak z paru tysięcy zrobiłem pare milionówZulume pisze:ja zamknałem 2 S'ki przed chwilką, 2 wcześniej zamknąłemsanto pisze:dobrze że highenda nie posłuchałemzłotko tylko es póki co
Nie lubię mieć pozycji na noc, a spadam z laptopana dziś mi starczy, za dużo wrażeń z tym złotkiem i edkiem
kończe dzień z 19%+ także mam normę na przyszły tydzień.
Dobranoc wszystkim, czas na piwko
The only way is up