DayTrading: Czwartek 19.02.2015

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 20 lut 2015, 00:00

Wzrost
14
39%
Bez zmian
6
17%
Spadek
16
44%

Liczba głosów: 36

Awatar użytkownika
ForumBot
Maniak
Maniak

DayTrading: Czwartek 19.02.2015

Nieprzeczytany post autor: ForumBot »

Zapraszam do wymiany uwag i opinii na temat dzisiejszej sesji.

Pozdrawiam

Pomagamy:

http://www.pajacyk.pl" rel="nofollow
http://www.polskieserce.pl" rel="nofollow
http://www.okruszek.org.pl" rel="nofollow
http://www.wyklikajzywnosc.pl" rel="nofollow
http://www.pustamiska.pl" rel="nofollow

Regulamin działu DayTrading:

1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział Prognozy, komentarze, analizy
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)

Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje Regulamin Forum

Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów
autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo
powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut.
Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa"
w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi.
Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane
na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.

EUR/USD, GBP/USD, EUR/CHF, USD/CHF
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Czwartek 19.02.2015

Nieprzeczytany post autor: highend »

Gold kierunek 1250.
:)
W weekend bede kminil.
Ale juz nie bede ani duzo pisal ani duzo wklejal.
Skoro takie kususy maja potem pozywke z tego.
Pozdro z dojczlandu ;)
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

Dziekujemy stevensowi za 50 pipsow w plecy na au... Konsola trwa w najlepsze i zeby przypadkiem nie skonczylo sie to powrotem do trendu spadkowego....

Nie udalo sie liznac nawet 7875 to tera, czekamy co zrobia przy 7740.

Awatar użytkownika
as28
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: as28 »

Kusus pisze:Dziekujemy stevensowi za 50 pipsow w plecy na au... Konsola trwa w najlepsze i zeby przypadkiem nie skonczylo sie to powrotem do trendu spadkowego....

widzę że admin łagodnie potraktował wasze wczorajsze obrzucanie się błotem z nowym :shock: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
edek ma się nie źle, edka w tych warunkach nie kupowałbym, co innego kangur ma perspektywy do 0,8
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.

Awatar użytkownika
freakout
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: freakout »

na edku H4 mamy formację 3 białych żołnierzy + advanced block - to może oznaczać mniejszą / większą korektę po wczorajszym wieczornym wzroście ;)

Fuli5
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Fuli5 »

freakout pisze:na edku H4 mamy formację 3 białych żołnierzy + advanced block - to może oznaczać mniejszą / większą korektę po wczorajszym wieczornym wzroście ;)
Zapodałem S-a na tym ataku na oporze przed kilkoma minutami ... na wysokim wolumenie nawet nie drgnęło na oporze :) albo zaraz ponowią i już nie będzie takiej siły aby to zatrzymać :) SL obniżony wiec jak coś wyjdę na 0/3pips. Ale patrząc całościowo na VOL na tym ostatnim wzroście to jakby chcieli jednak do góry :)

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

as28 pisze:
Kusus pisze:Dziekujemy stevensowi za 50 pipsow w plecy na au... Konsola trwa w najlepsze i zeby przypadkiem nie skonczylo sie to powrotem do trendu spadkowego....

widzę że admin łagodnie potraktował wasze wczorajsze obrzucanie się błotem z nowym :shock: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
edek ma się nie źle, edka w tych warunkach nie kupowałbym, co innego kangur ma perspektywy do 0,8
Ja go błotem nie obrzucam tylko stwierdzam fakty. To on w każdym poście pluje pod siebie i pisze to samo.
Ale olać to...

Kangur po dzisiejszym zjeździe to ma raczej perspektywy na 0.75 a nie 0.8. Wywaliło mnie z pozycji w nocy i nie wchodziłem już w nową ale jak tak patrze to nie wróży to dobrze wzrostom. Jeśli miałyby nastąpić to na pewno będzie jakaś większa korekta IMO...

panzupa
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: panzupa »

edek rosnie a kabel spada... dziwne rzeczy pewnie znow jest dump & pump

Awatar użytkownika
dobryfxplayer
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: dobryfxplayer »

przeczytalem na comparic, ze dzisiaj pierwszy raz w hostorii ECB poda tez swoje "minutes" o 13:30. bedzie sie dzialo?
"Buy right, sit tight." - J. Livermore

dragon79
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: dragon79 »

Kusus pisze:
as28 pisze:

Ja go błotem nie obrzucam tylko stwierdzam fakty. To on w każdym poście pluje pod siebie i pisze to samo.
Ale olać to...

Kangur po dzisiejszym zjeździe to ma raczej perspektywy na 0.75 a nie 0.8. Wywaliło mnie z pozycji w nocy i nie wchodziłem już w nową ale jak tak patrze to nie wróży to dobrze wzrostom. Jeśli miałyby nastąpić to na pewno będzie jakaś większa korekta IMO...
Kusus w bardzo brzydki sposób stwierdzasz fakty :( rządzą Tobą emocje, jaką On ci krzywdę zrobił? Pluje pod siebie nie pod Ciebie, na Twoim miejscu przeprosiłbym jeżeli jesteś Gentelmenem. Tak się przyczepiłeś że szkoda gadać. Spójrz przez okno, uśmiechnij się, pomyśl że jesteś zdrowy, że nie jesteś inwalidą, że nie masz raka. Nowy123 być może jest bardzo dobrym człowiekiem, co Ty od niego chcesz? Ja mam 35 lat i inaczej patrzę, jak się czepiam to zaraz głupio się czuję. Pozdrawiam :564:

Zablokowany