DayTrading: Czwartek 19.02.2015
-
- Pasjonat
Re: DayTrading: Czwartek 19.02.2015
Sytuacja na WTI https://www.tradingview.com/x/nA0VVQxi/ Obecna sytuacja daje "pewne" możliwości odbicia co nie oznacza że jestem ukierunkowany na jakiś kierunek 

To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.
TsunamiPL pisze:Załóż fxbook będziemy ci kibicować i dziennik na forum jak z paru tysięcy zrobiłem pare milionówZulume pisze:ja zamknałem 2 S'ki przed chwilką, 2 wcześniej zamknąłemsanto pisze:dobrze że highenda nie posłuchałemzłotko tylko es póki co
Nie lubię mieć pozycji na noc, a spadam z laptopana dziś mi starczy, za dużo wrażeń z tym złotkiem i edkiem
kończe dzień z 19%+ także mam normę na przyszły tydzień.
Dobranoc wszystkim, czas na piwko
Dokładnie im ktoś dłużej na forum nie deklaruje wieloprocentowych zysków w jeden dzień koncentrując się na stopniowym zwiększaniu kapitału... Zulme może to czas na refleksje?

TsunamiPL pisze:Załóż fxbook będziemy ci kibicować i dziennik na forum jak z paru tysięcy zrobiłem pare milionówZulume pisze:ja zamknałem 2 S'ki przed chwilką, 2 wcześniej zamknąłemsanto pisze:dobrze że highenda nie posłuchałemzłotko tylko es póki co
Nie lubię mieć pozycji na noc, a spadam z laptopana dziś mi starczy, za dużo wrażeń z tym złotkiem i edkiem
kończe dzień z 19%+ także mam normę na przyszły tydzień.
Dobranoc wszystkim, czas na piwko
nie opluj się przypadkiem przy takim sarkazmie

Dokładnie im ktoś dłużej na forum nie deklaruje wieloprocentowych zysków w jeden dzień koncentrując się na stopniowym zwiększaniu kapitału... Zulme może to czas na refleksje?
[/quote]
Ja sie powoli oduczam myśleć o mega zyskach...malo ale stabilnie jak mi sie to uda to to będę na dobrej drodze... Pamiętajmy ze dzis nowy rok i z takimi postanowieniami go zaczynam

Ja sie powoli oduczam myśleć o mega zyskach...malo ale stabilnie jak mi sie to uda to to będę na dobrej drodze... Pamiętajmy ze dzis nowy rok i z takimi postanowieniami go zaczynam

Nauka nauka nauka....... 

Zulume, tu chodzi bardziej o to, że dział ten nie służy do zamieszczania tego typu tekstów. Wszyscy trzymamy za Ciebie kciuki, ale faktycznie lepszym miejscem do podawania swoich wyników jest dział z dziennikami (zob. pierwszy post bota otwierający każdy wątek DT).Zulume pisze:nie opluj się przypadkiem przy takim sarkazmie, jeżeli w ciągu dnia nie zarobiłeś paru stówek, to widocznie dużo przed tobą
"Poddający się - nigdy nie wygrywa, a wygrywający - nigdy się nie poddaje"
- atlanticos
- Maniak
ilu tu już było magików robiących miliony procent... co miesiąc się jakiś pojawia i tak szybko jak robi te procenty tak szybko potem znika... pewnie przeprowadzają się wszyscy na Karaiby i stamtąd trejdują zapominając o biedocie z forum...

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Żabka, ja Wam przynajmniej wyślę pocztówkę
.
--------
Edek testuje wsparcie w postaci dolnej bandy trójkąta, a ponadto Fibo 61, zapewne z uwagi na doniesienia o niewielkich szansach na porozumienie z Grecją.

--------
Edek testuje wsparcie w postaci dolnej bandy trójkąta, a ponadto Fibo 61, zapewne z uwagi na doniesienia o niewielkich szansach na porozumienie z Grecją.
-
- Pasjonat
belzebub pisze:[quote="simon000111" https://www.tradingview.com/x/nA0VVQxi/

Nagięty ORGR ( Te idealne w większości się na rynku nie sprawdzają, ale to moja obserwacja

Jak wiadomo często od książkowych formacji są odstępstwa

To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.