Regularnie zarabiających pewnie jest więcej. A to czy ktoś zarabia 1000 zł miesięcznie czy 100.000 zł miesięcznie to jakie to ma znaczenie. O ilość kont nawet nie pytam. Cała zadyma zaczęła się od Szwajcara. Kto z was go zna osobiście?

Ja powiem, że znam go bardzo dobrze i jak tylko wpadłem na jego mity o tym, że brokerzy przez niego upadają to skonałęm ze śmiechu. Mnie dwa razy w roku zawsze możecie spotkać na Wall Street albo na Profesjonalnym Inwestorze. Zawsze

Fury fury to moja słabośc i do tego mocniejsza zabawa na tych imprezach. Jesli ktoś jest zaprzyjaźniony z Patrowiczem to do naszego stolika nie podejdzie.

I możecie weryfikować do woli. Dziwne, że Szwajcara nikt nigdy nie widział
Piramidowanie blokowe przedstawione w wersji Szwajcara to kpina wcale nie lepsza od gridowania co widać po naszym konkursie. Piramidowanie zmodyfikowane o kilka istotnych czynników o których kiedyś fajnie napisał
jasonbourne to gra warta świeczki i bardzo zyskowna. Choć mnie kompletnie nie podchodzi przez moje ADHD.
Szwajcar pisał bzdury, udzielał wywiadów z tymi bzdurami i niestety wiele osób przez niego popłynęło
1. Moment wejścia jest bardzo istotny (Szwajcara twierdził, że nie)
2. Stosowanie SL przy tego typu grze jest konieczne (Szwajcar twierdził, że nie i nie zabezpiecza bodajże dwóch pierwszych pozycji)
3. Siatka zleceń nie może być ustawiona sztywno z automatu i rzucona w rynek bez względu na panującą na nim sytuację makro i mikro (Szwajcar ustawiał je sztywno, z góry i tak wisiały)
4. Napisałem, że jego pirtamidowanie częściej doprowadza do bankructwa niż moja wersja gridowania (on w trakcie konkursu stracił praktycznie wszystko ja jestem na plusie.
A to, że robię to w taki a nie inny sposób no cóż jestem burakiem, wiesniakiem ale jestem wierny swoim zasadom i przywiązaniem do tego forum. Nie biegam po innych bawiąc się w jakąś kryptoreklamę. Jeśli komuś nie odpowiada mój styl pisania to nie musi czytać tego watku. Zawsze możecie mnie zgłosić do modera i on mnie po prostu wykosi. I nie będę miał mu tego za złe. Wtedy zostanie tylko kontakt przez Forex Factory. Podglądy tych dwóch kont już nie będę blokował (bo to były takie moje prowokacje).
Jak dla mnie na tym forum jest wiele wartosciowych osób, od których cały czas się uczę.
- Andy11
-Jasonbourne
- Greenhaze (teraz chyba zielona mgiełka)
- Green7
- kiedyś FXlamer
- ale nawet mpapież ma zadatki na zarabiającego
I tak się składa, że nikt z nich mnie nie lubi