freakout pisze:co jak co, ale Adrian faktycznie zarabia, a u Jarka jedyne co widziałem to wieczne testy co raz to nowych robotów na kontach demoi jak tu się do tego odnieść?
Widzę że jesteś pierwszy, któremu sprawia przyjemność kiedy go walą od tyłu.freakout pisze:co jak co, ale Adrian faktycznie zarabia, a u Jarka jedyne co widziałem to wieczne testy co raz to nowych robotów na kontach demoi jak tu się do tego odnieść?
może i sprawia mi to przyjemność, niemniej jednak stwierdziłem tylko faktyJAREK67 pisze:Widzę że jesteś pierwszy, któremu sprawia przyjemność kiedy go walą od tyłu.freakout pisze:co jak co, ale Adrian faktycznie zarabia, a u Jarka jedyne co widziałem to wieczne testy co raz to nowych robotów na kontach demoi jak tu się do tego odnieść?
Dla mnie ten koleś, którego jednym nicków jest Adrianoforex, po szambie jakie urządził na tym forum i jak się zachowuje po zdemaskowaniu, jest zwykłym ................. bez honoru.
Jako osobnik heteroseksualny od każdego kto się będzie z nim zadawał trzymam się z daleka.
Że też ci sie chce za nim uganiać.JAREK67 pisze: Widzę że jesteś pierwszy, któremu sprawia przyjemność kiedy go walą od tyłu.
Dla mnie ten koleś, którego jednym nicków jest Adrianoforex, po szambie jakie urządził na tym forum i jak się zachowuje po zdemaskowaniu, jest zwykłym ................. bez honoru.
Jako osobnik heteroseksualny od każdego kto się będzie z nim zadawał trzymam się z daleka.
Już z nim kończę. Jeszcze tylko dla przypomnienia.Mpapiez pisze:Że też ci sie chce za nim uganiać.JAREK67 pisze: Widzę że jesteś pierwszy, któremu sprawia przyjemność kiedy go walą od tyłu.
Może i ma 20 nicków i wirtualne miliony, tylko że czym ty się przejmujesz. Ja bym się bardziej o własne depo martwił.
Co innego gdyby chcial ludzi w "szkolenia ubierać", ale jak gość żyje w swoim wyimaginowanym świecie, to niech sobie tam siedzi.
Mpapiez pisze:Że też ci sie chce za nim uganiać.JAREK67 pisze: Widzę że jesteś pierwszy, któremu sprawia przyjemność kiedy go walą od tyłu.
Może i ma 20 nicków i wirtualne miliony, tylko że czym ty się przejmujesz. Ja bym się bardziej o własne depo martwił.
Co innego gdyby chcial ludzi w "szkolenia ubierać", ale jak gość żyje w swoim wyimaginowanym świecie, to niech sobie tam siedzi.