posiadam build 765 platformy mt4 z 12 Grudnia
system 64 bitowy, Windows 7
w jaki sposób otworzyć w oknie wykresu własne wskaźniki??
nie chce mi się jeszcze głębiej szukać w internecie
Dziękuję

Czy inni brokerzy też mają taki zwyczaj?Fx_boy pisze:Forexowicz nie podglądniesz, jest tylko ich zestawienie. Może ktoś dojdzie do wniosku, że szukam dziury w całym ale weźcie pod uwagę ( w kontekście zawieruchy z chf) , że w przypadku jakiegokolwiek sporu będą miały zastosowanie przepisy wg miejsca wykonania świadczenia ( jak też "prawo prywatne międzynarodowe" ) a więc nie Polski. Gdyby to dotyczyło Polski taka umowa nie ma racji bytu, po prostu nie została skutecznie zawarta.
To tylko tak jakbym dmuchał na zimne, czy jakoś tak.
Strzelam, że jest tam słowo "nie" lub odpowiadający mu symbol00001 pisze:Co się kryje za tymi znaczkami? To jakiś błąd u mnie, że nie może mi tego wyświetlić?
Nawet buy stop i sell stop jestGonzou pisze:Siema czy AM na koncie Admiral.Markets oferuję możliwość BUY/SELL limit ? Wolę spytać aniżeli później bawić się w męczące odzyskiwanie kapitału
W Admiralu generalnie zlecenia wchodzą jak krew z nosa.axwaw pisze:Mam pytanie do osób, które korzystają z aktywnego konta w Admirall;
chciałem pograć na DAX-ie; zacząłem testować ich demo, spread mnie zachęcił, natomiast to ich demo, w sensie
realizacji zleceń na demo, chodzi o połowę wolniej niż u innych brokerów, wolno wchodzi zlecenie, wolna przesuwa się
stopy i take profuty po wykresie;
czy na realu też tak jest, czy po prostu na demo dali stary serwer albo co
Z góry dzięki za pomoc,
Andrzej
Troche ciekawe stwierdzenie, bo mam konto w admiralu i nie ma większych problemów.JAREK67 pisze: W Admiralu generalnie zlecenia wchodzą jak krew z nosa.