KibicujeMpapiez pisze:
Szczerze mówiać już ściągnałem "TP", bo liczyłem na to że wyjdą ponad 1.15.
.

Myslę, że spokojnie poinnismy zawitać na ~1.162 sam tam zamykam wszystkie svoje pozycje "L" na Edku. Potem każdy zjazd pod L do ok 1.223.
KibicujeMpapiez pisze:
.
maserati pisze:KibicujeMpapiez pisze:
.![]()
Myslę, że spokojnie poinnismy zawitać na ~1.162 sam tam zamykam wszystkie svoje pozycje "L" na Edku. Potem każdy zjazd pod L do ok 1.223.
Jeszcze więcej osób widzi 1.10 także się nie przejmuj.Adrianoforex pisze:maserati pisze:KibicujeMpapiez pisze:
.![]()
Nie za wielu z nas widzi już ten poziom 1,16?
Damfry pisze:Nie ma co wróżyć, trzeba trzymać się faktów... częśc grudnia jak i większość stycznia to złe dane dla USD.. Rynek cały czas je ignorował przez QE w UE teraz rynek będzie ze zdwojoną siłą ciągną złe dane.
Gdybym miał myśleć jak pejs.... to zrobiłbym szybką korektę w te rejony i spuscił edka jesli się nie myle 22 lutego przez ogłoszenie bankructwa grecjiJesli nawet EBC nie kupi obligacji to nikt tego nie zrobi, nie będzie na to głupich, bo za głupka miało robić właśnie QE, a tu taki manewr się szykuje... Będzie na pewno ciekawie
Odwróciłbym sie, bo red ema przebiłohighend pisze:Gdybym wczoraj rano nie napisal: Jakie S ?
To bys sie tez odwrocil?
10% prowizji sie nalezy hahazartuje oczywiscie.