Ale jeśli będzie chciał iść w dół tak jak wczoraj pisałem - to będę jeszcze bardziej zadowolony
DayTrading: Wtorek 03.02.2015
Re: DayTrading: Wtorek 03.02.2015
Aktualnie celuje w 182.000 na rzezniku. Juz wczesniej mialem, ale zawrocil sobie na 3-ci retest "dołka". Tak wiec dobrej flaszki nie wygram 
Ale jeśli będzie chciał iść w dół tak jak wczoraj pisałem - to będę jeszcze bardziej zadowolony
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- ZielonaMgielka
- Maniak

Wlasnie wybilismy ostatnie gorki. O jakich oporach ty piszesz ?Nowy123 pisze:Kazimierz S pisze:Indeksy na oporach może być mała "czapa".
dokladnie jak utrzymaj SP500 na podbiciu isie otworzy na oporacht oczaporwanie z miejsca i dax tez zacofaja luka czeka
https://www.tradingview.com/x/79jF67FS/
Ostatnio zmieniony 03 lut 2015, 09:58 przez ZielonaMgielka, łącznie zmieniany 1 raz.
SP500 idelanie sie otrzowyz luka i na oporze pod cofke
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
I z Kangurem było jak się spodziewano, przecież to było widać po ruchach baksterki na rynku. Oczywiście, śpiewali co innego 
Jeszcze miejsca od 0,76 spokojnie jest, więc nieco pipsów złapać można, ale RBA dała znać, że niby kangura nadal jest przewartościowany, więc?
A jeszcze pamiętam, jak chyba w grudniu, Kusus się śmiał ze mnie, jak wskazywałem, że dojedziemy w tym roku do obecnego poziomu
Jeszcze miejsca od 0,76 spokojnie jest, więc nieco pipsów złapać można, ale RBA dała znać, że niby kangura nadal jest przewartościowany, więc?
A jeszcze pamiętam, jak chyba w grudniu, Kusus się śmiał ze mnie, jak wskazywałem, że dojedziemy w tym roku do obecnego poziomu
Mat2314 pisze:I z Kangurem było jak się spodziewano, przecież to było widać po ruchach baksterki na rynku. Oczywiście, śpiewali co innego
a banksteraz RBA mowila dal nich kurs widza na 75
-- Dodano: wt 03-02-2015, 11:02 --
i to powtarzali na kazdym spotkaniu
Ostatnio zmieniony 03 lut 2015, 10:03 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.
No i co wyciagnales te pipsy od tamtego czasu do obecnych poziomow ?:) Nie jest wazne co myslis ze bedzie za miesiac czy dwa bo masz zawsze 50 % szans ze sie nie pomylisz ; ] Wazne jest to ile wyciagasz z rynku w danym momencie. Przytaczanie dyskusji z przed 2 miesiecy o tym gdzie bedzie kurs nie ma zadnego sensu bo ja od tamtej pory zmienialem kierunek juz 30 razy na kangurze ;]Mat2314 pisze:I z Kangurem było jak się spodziewano, przecież to było widać po ruchach baksterki na rynku. Oczywiście, śpiewali co innego
USDCAD na wspraciu
a EURUSD szrapanina szykuje se chyba akis ruch ciekawy dzis
-- Dodano: wt 03-02-2015, 11:07 --
ciekawe ze AZja olal USa
z NIKKIE
a EURUSD szrapanina szykuje se chyba akis ruch ciekawy dzis
-- Dodano: wt 03-02-2015, 11:07 --
ciekawe ze AZja olal USa
-
kamilioner
- Bywalec

Witam wszystkich forumowiczów, chce zapytać elkowiczów daxowych do jakich docelowych poziomów trzymacie pozycje?
Ja się trendu trzymałem.Kusus pisze: No i co wyciagnales te pipsy od tamtego czasu do obecnych poziomow ?:) Nie jest wazne co myslis ze bedzie za miesiac czy dwa bo masz zawsze 50 % szans ze sie nie pomylisz ; ] Wazne jest to ile wyciagasz z rynku w danym momencie. Przytaczanie dyskusji z przed 2 miesiecy o tym gdzie bedzie kurs nie ma zadnego sensu bo ja od tamtej pory zmienialem kierunek juz 30 razy na kangurze ;]
Fundamenty, śpiewka RBA w tamtym okresie o docelowym poziomie.
Czemu miał pójść w przeciwnym kierunku?
Pierwszy przystanek to było 0,80, teraz 0,76.
A chwila, RBA chyba nie planuje w długoterminowej perspektywie QE?
http://acemarketu.com/?p=77467
-- Dodano: wt 03-02-2015, 11:16 --
juz konecszarpaniny na EDKU i kablu
-- Dodano: wt 03-02-2015, 11:16 --
juz konecszarpaniny na EDKU i kablu