Ale jeśli będzie chciał iść w dół tak jak wczoraj pisałem - to będę jeszcze bardziej zadowolony

Wlasnie wybilismy ostatnie gorki. O jakich oporach ty piszesz ?Nowy123 pisze:Kazimierz S pisze:Indeksy na oporach może być mała "czapa".
dokladnie jak utrzymaj SP500 na podbiciu isie otworzy na oporacht oczaporwanie z miejsca i dax tez zacofaja luka czeka
Mat2314 pisze:I z Kangurem było jak się spodziewano, przecież to było widać po ruchach baksterki na rynku. Oczywiście, śpiewali co innego
Jeszcze miejsca od 0,76 spokojnie jest, więc nieco pipsów złapać można, ale RBA dała znać, że niby kangura nadal jest przewartościowany, więc?
A jeszcze pamiętam, jak chyba w grudniu, Kusus się śmiał ze mnie, jak wskazywałem, że dojedziemy w tym roku do obecnego poziomu
No i co wyciagnales te pipsy od tamtego czasu do obecnych poziomow ?:) Nie jest wazne co myslis ze bedzie za miesiac czy dwa bo masz zawsze 50 % szans ze sie nie pomylisz ; ] Wazne jest to ile wyciagasz z rynku w danym momencie. Przytaczanie dyskusji z przed 2 miesiecy o tym gdzie bedzie kurs nie ma zadnego sensu bo ja od tamtej pory zmienialem kierunek juz 30 razy na kangurze ;]Mat2314 pisze:I z Kangurem było jak się spodziewano, przecież to było widać po ruchach baksterki na rynku. Oczywiście, śpiewali co innego
Jeszcze miejsca od 0,76 spokojnie jest, więc nieco pipsów złapać można, ale RBA dała znać, że niby kangura nadal jest przewartościowany, więc?
A jeszcze pamiętam, jak chyba w grudniu, Kusus się śmiał ze mnie, jak wskazywałem, że dojedziemy w tym roku do obecnego poziomu
Ja się trendu trzymałem.Kusus pisze: No i co wyciagnales te pipsy od tamtego czasu do obecnych poziomow ?:) Nie jest wazne co myslis ze bedzie za miesiac czy dwa bo masz zawsze 50 % szans ze sie nie pomylisz ; ] Wazne jest to ile wyciagasz z rynku w danym momencie. Przytaczanie dyskusji z przed 2 miesiecy o tym gdzie bedzie kurs nie ma zadnego sensu bo ja od tamtej pory zmienialem kierunek juz 30 razy na kangurze ;]