Chyba lepiej poczekać na określenie się

wczoraj mówiłem o bezpiecznej przystani w bundachGERMAN GOVT 10-YEAR BOND YIELDS FALL BELOW JAPAN'S FOR FIRST TIME
Na rzeznika raczej s pobili tylko cenę żeby pejsy mogły lepiej wejśćhighend pisze:To co teraz L na parach z jpy? Czy jednak nie?
Chyba lepiej poczekać na określenie się
DavidFx pisze:Baltic Dry Index – czyli miernik cen frachtu towarów masowych – osiągnął 29-letnie minimum i w ciągu ostatnich trzech miesięcy spadł najszybciej od upadku banku Lehman Brothers. To czynnik ostrzegający przed pogorszeniem koniunktury w światowej gospodarce
http://www.bankier.pl/wiadomosc/Tonace- ... 34766.html
wydaje mi się, że bez trwałego przebicia 1.1360 trudno prognozować wzrosty na edku.atlanticos pisze:edek h1 - fioletowy zasięg dla trójkąta, czerwony dla potencjalnego podwójnego dna
38 000 pipsow ?Kusus pisze:Gratuluje... Ja dzisiaj przyciąłem 12 k ; () ... jeden z najlepszych trejdów.MR. D pisze:Chciałbym pogratulować wszystkim którzy wbrew rekomendacjom Goldmanów, Morganów i wczorajszemu rajdowi Kangura w górę zagrali na obcięcie stóp. Depo wprawdzie zwiększyło mi się tylko o 7% ale jestem mega szczęśliwy, że się nie dałem ;-)
BTW wie ktoś co tam w komunikacie powiedzieli ?
I w ogóle w 10 dni na AU wpadło 2891 pipsów łącznie ze 129 pozycji
A biorąc pod uwagę czas od lipca... nie chwaląc się - 38.300 pipsów grając tylko na AU
(oczywiście gdybym podliczył pipsy które straciłem to ta liczba byłaby mniejsza... pewnie o 10-5 k)
AU H4 cel pozdro 600
dzisiaj spokojnie 50 pipsów jeszcze zjedziemy