GBPNZD jest zdecydowanie lepszą parą niż rzeźnikNowy123 pisze:GBP NZD maskrator ja kRZeznk
DayTrading: Środa 28.01.2015
Re: DayTrading: Środa 28.01.2015
- roberttheus
- Maniak

co ten ujek taki słaby $$ zyskuje do prawie wszystkiego tylko ten szmaciarz japoński daje radę narazie i szykuje się 5!!! test wsparcia
windsurfing na falach trendu
GBPNZD to moja ulubiona para i na niej kosze miliony pipsów hehe 
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
freakout pisze:GBPNZD jest zdecydowanie lepszą parą niż rzeźnikNowy123 pisze:GBP NZD maskrator ja kRZeznkale ładny myk zrobili tuż przed danymi dla NZD - zjechali prawie do minimum robiąc "inverted hammer" i od razu UP
typowa ustawka
rzeznk tak isam kiedys byl
Kusus źle z tobą.
Nawet bardzo źle. Poczytaj sobie forum i moje wpisy z ostatnich 3 dni. Zaręczam ze jest ich niewiele. A potem sprostuj swoją wypowiedź.
Uczepiles się mnie. A ja przecież każdemu dobrze życzę. Tobie też.
Nawet bardzo źle. Poczytaj sobie forum i moje wpisy z ostatnich 3 dni. Zaręczam ze jest ich niewiele. A potem sprostuj swoją wypowiedź.
Uczepiles się mnie. A ja przecież każdemu dobrze życzę. Tobie też.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Tak może zostać wydymany nasz RZĄD

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
jen ciagnie w dol razem z indeksami (sp, dj)roberttheus pisze:co ten ujek taki słaby $$ zyskuje do prawie wszystkiego tylko ten szmaciarz japoński daje radę narazie i szykuje się 5!!! test wsparcia
- roberttheus
- Maniak

cugan dobrze Cie po latach widziec w to można zagrać bez stop lossa obstawiam tp 5 pln za franka a będzie tylko lepiej to znaczy dla frajerów gorzej bo do 7 może i dojdzie w najbliższym roku dwóchcugan pisze:Tak może zostać wydymany nasz RZĄD![]()
![]()
windsurfing na falach trendu
Witamroberttheus pisze:cugan dobrze Cie po latach widziec w to można zagrać bez stop lossa obstawiam tp 5 pln za franka a będzie tylko lepiej to znaczy dla frajerów gorzej bo do 7 może i dojdzie w najbliższym roku dwóchcugan pisze:Tak może zostać wydymany nasz RZĄD![]()
![]()
Święte słowa
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
cugan, odloz tabletki , zobacz na ten kanal przeciez on sie wzial z uwolnienia frania przes snb , nie ma teraz z czego takiej drugiej swiecy zrobic ....cugan pisze:Tak może zostać wydymany nasz RZĄD![]()
![]()
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek