moja propozycja dla Ciebie wnioski sam wyciągnijTsunamiPL pisze:Usd/jpy wygląda że Atlanticos miał rację. Test 116 praktycznie pewny.

moja propozycja dla Ciebie wnioski sam wyciągnijTsunamiPL pisze:Usd/jpy wygląda że Atlanticos miał rację. Test 116 praktycznie pewny.
Skoro nie grasz na demo to czemu wrzuciles powyzszy screen z konta demoDamian2 pisze:Nie gram na demo, na demo nie ma emocji, a bez emocji nie da się nauczyć grać.GawronB pisze: hehe, teraz tylko real zakładaj i wio kase golisz , po co się uczyć i pracować jak forex taki łatwy, szybki i przyjemny![]()
![]()
link do dokładnego rysunku jest nad rysunkiemcrok. pisze:cugan, odloz tabletki , zobacz na ten kanal przeciez on sie wzial z uwolnienia frania przes snb , nie ma teraz z czego takiej drugiej swiecy zrobic ....cugan pisze:Tak może zostać wydymany nasz RZĄD![]()
![]()
skąd taki dziwny wniosek?Kusus pisze:Skoro nie grasz na demo to czemu wrzuciles powyzszy screen z konta demoDamian2 pisze:Nie gram na demo, na demo nie ma emocji, a bez emocji nie da się nauczyć grać.GawronB pisze: hehe, teraz tylko real zakładaj i wio kase golisz , po co się uczyć i pracować jak forex taki łatwy, szybki i przyjemny![]()
![]()
?
Podziwiam bujną fantazję kolegi - papier wszystko przyjmiecugan pisze:Tak może zostać wydymany nasz RZĄD![]()
![]()
Nie grasz na demo tak ?Damian2 pisze:Nie gram na demo, na demo nie ma emocji, a bez emocji nie da się nauczyć grać.GawronB pisze: hehe, teraz tylko real zakładaj i wio kase golisz , po co się uczyć i pracować jak forex taki łatwy, szybki i przyjemny![]()
![]()
Mam to gdzie ze nie masz do siebie szacunku ale przestan robic ze mnie durnia. Ok ?Damian2 pisze:skąd taki dziwny wniosek?Kusus pisze:Skoro nie grasz na demo to czemu wrzuciles powyzszy screen z konta demoDamian2 pisze: hehe, teraz tylko real zakładaj i wio kase golisz , po co się uczyć i pracować jak forex taki łatwy, szybki i przyjemny![]()
![]()
Nie gram na demo, na demo nie ma emocji, a bez emocji nie da się nauczyć grać.?