GBPNZD jest zdecydowanie lepszą parą niż rzeźnikNowy123 pisze:GBP NZD maskrator ja kRZeznk

GBPNZD jest zdecydowanie lepszą parą niż rzeźnikNowy123 pisze:GBP NZD maskrator ja kRZeznk
freakout pisze:GBPNZD jest zdecydowanie lepszą parą niż rzeźnikNowy123 pisze:GBP NZD maskrator ja kRZeznkale ładny myk zrobili tuż przed danymi dla NZD - zjechali prawie do minimum robiąc "inverted hammer" i od razu UP
typowa ustawka
jen ciagnie w dol razem z indeksami (sp, dj)roberttheus pisze:co ten ujek taki słaby $$ zyskuje do prawie wszystkiego tylko ten szmaciarz japoński daje radę narazie i szykuje się 5!!! test wsparcia
cugan dobrze Cie po latach widziec w to można zagrać bez stop lossa obstawiam tp 5 pln za franka a będzie tylko lepiej to znaczy dla frajerów gorzej bo do 7 może i dojdzie w najbliższym roku dwóchcugan pisze:Tak może zostać wydymany nasz RZĄD![]()
![]()
Witamroberttheus pisze:cugan dobrze Cie po latach widziec w to można zagrać bez stop lossa obstawiam tp 5 pln za franka a będzie tylko lepiej to znaczy dla frajerów gorzej bo do 7 może i dojdzie w najbliższym roku dwóchcugan pisze:Tak może zostać wydymany nasz RZĄD![]()
![]()
cugan, odloz tabletki , zobacz na ten kanal przeciez on sie wzial z uwolnienia frania przes snb , nie ma teraz z czego takiej drugiej swiecy zrobic ....cugan pisze:Tak może zostać wydymany nasz RZĄD![]()
![]()