Lmax Exchange (MTF)

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
10
63%
Poza paroma minusami są ok
3
19%
Przeciętny
1
6%
Mają wiele wad
0
Brak głosów
Stanowczo odradzam
2
13%

Liczba głosów: 16

FxTag
Pasjonat
Pasjonat

Re: Lmax Exchange (MTF)

Nieprzeczytany post autor: FxTag »

Witam. O ile się nie mylę LMAX ma gwarancję depozytu do iluś tam tyś GBP?

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

FxTag pisze:Witam. O ile się nie mylę LMAX ma gwarancję depozytu do iluś tam tyś GBP?
Regulacje FCA. Gwarancja do 80 000 GBP. Ale nic nie wskazuje na to żeby było to potrzebne ;).
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

FxTag
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: FxTag »

raposo pisze:
FxTag pisze:Witam. O ile się nie mylę LMAX ma gwarancję depozytu do iluś tam tyś GBP?
Regulacje FCA. Gwarancja do 80 000 GBP. Ale nic nie wskazuje na to żeby było to potrzebne ;).
Myślę, że nie lewar czy inne bajery powinny decydować o wyborze brokera, a właśnie zabezpieczenie kapitału.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

W UE to cos koło 20 000 EUR (chyba 22 dokładnie), w Szwajcarii 100 000 CHF, a że teraz frank w cenie to wychodzi najkorzystniej pod tym względem ...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
Xet
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Xet »

też macie takie poślizgi na MT4 ? Zamykam pozycje z zyskiem, system mieli i nagle zamyka się ze stratą. Cały dzień mam więcej poślizgów niż normalnych zamknięć.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Xet pisze:też macie takie poślizgi na MT4 ? Zamykam pozycje z zyskiem, system mieli i nagle zamyka się ze stratą. Cały dzień mam więcej poślizgów niż normalnych zamknięć.
Skontaktuj się proszę w tej sprawie z obsługą LMAX - sprawdzą o co może chodzić.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

MaciejWLKP
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MaciejWLKP »

Witam, mam problem z założeniem demo. Wypełniłem formularz na stronie https://apply.lmax.com/uk/demo_ui i wybrałem mt4. Mogę zalogować się poprzez stronę https://testapi.lmaxtrader.com/auth/login ale po ściągnięciu i zainstalowaniu mt4 http://forexclub.pl/brokerzy/lmax-excha ... nsakcyjne/ mam problem. Włączając mt4 wybieram z listy serwerów LMAX-DemoUK, wpisuje login ( login wziąłem z zakładki account details i wpisałem account ID 8 cyfrowe) hasło takie jak podałem podczas rejestracji i jest lipa- zły rachunek.
"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Tak jest, bo przez formularz zakładasz konto dla platformy Web Client ;). Demo dla MT4 zakłada się poprzez kontakt z supportem. Podeślę Ci opis co i jak na PW.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

MaciejWLKP
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MaciejWLKP »

Wszystko już działa :) . Zauważyłem że po zajęciu pozycji nie ma przerywanej linii, czy jest możliwość żeby ją włączyć? Druga sprawa to brak takiego prostego kalkulatora jak mam np w mforex gdzie widzę ile wynosi spread efektywny (prowizja plus spread) wart. depozytu, swap. No i jak czas przestawić czas z londyńskiego na nasz. Z góry podziękował :wink:
"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."

hyip
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: hyip »

Witam

Czy prowizje placi sie za otwarcie i zamkniecie pozycji? czy tylko np. jej otwarcie?

ODPOWIEDZ