DayTrading: Środa 14.01.2015
Re: DayTrading: Środa 14.01.2015
Ale S masakruje elkowiczów. Jak obserwuje notowania to mam wrażenie że ci grają tą ELką to idioci. Kolejne wybicie robią po to by kupić strate i dać sobie nasr...ć na łeb. To już tak żałośnie wygląda że aż śmiesznie
skoncz podbjac SP500 i USD JPY to edek zaraz podbija jak zaczne SP500 spadac poznej 2000
- kk.dreamer
- Pasjonat
Czesc wszystkim. A ciebie kolego nikt kultury nie nauczył?valdio pisze:Ale S masakruje elkowiczów. Jak obserwuje notowania to mam wrażenie że ci grają tą ELką to idioci. Kolejne wybicie robią po to by kupić strate i dać sobie nasr...ć na łeb. To już tak żałośnie wygląda że aż śmiesznie
to co teraz w dół kabelek?
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
- magura2004
- Pasjonat
Takich jak Ty to się rocznie kilkudziesięciu tutaj przetaczavaldio pisze:Ale S masakruje elkowiczów. Jak obserwuje notowania to mam wrażenie że ci grają tą ELką to idioci. Kolejne wybicie robią po to by kupić strate i dać sobie nasr...ć na łeb. To już tak żałośnie wygląda że aż śmiesznie

-
- Gaduła
i po co obrażasz innych. A nóż zaraz edek poleci w górę i nie wróci więcej poziomy. To co, wtedy znikniesz z forum?valdio pisze:Ale S masakruje elkowiczów. Jak obserwuje notowania to mam wrażenie że ci grają tą ELką to idioci. Kolejne wybicie robią po to by kupić strate i dać sobie nasr...ć na łeb. To już tak żałośnie wygląda że aż śmiesznie
Pszenica i soja.
Moim L trafilem w dolek
Ciekawe czy to tylko odreagowanie i poleca nizej...
Czy po prostu koniec korekty i jazda dalej UP.
A ropka jakby chce do gory....
Moim L trafilem w dolek

Ciekawe czy to tylko odreagowanie i poleca nizej...
Czy po prostu koniec korekty i jazda dalej UP.
A ropka jakby chce do gory....
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- Administrator
- Admin
Kolega valdio otrzymał właśnie "prezent" w postaci miesięcznej przerwy od forum, a korzystając z okazji przypominam wszystkim o odpowiedniej kulturze wypowiedzi na forum.
-
- Gaduła
króka kariera. 9 postów i do widzenia. hehAdministrator pisze:Kolega valdio otrzymał właśnie "prezent" w postaci miesięcznej przerwy od forum, a korzystając z okazji przypominam wszystkim o odpowiedniej kulturze wypowiedzi na forum.
Gdzie się teraz ustawiasz pod shorta na DAXie ? Widziałem jak pisałeś o 950 to już ustawiałem Ske ale stwierdziłem, że jak wychodze na uczelnie to odpuszcze - wróciłem przy 800Nowy123 pisze:jeszcze torche algose podbija SP500 na DAx znowu shorty

Już chyba można wziąć S na dax, wyżej już raczej nie polecą dzisiaj.