DayTrading: Środa 14.01.2015
Re: DayTrading: Środa 14.01.2015
o a co to nasi wyprzedają zapasy aby osłabić złotówkę czy jak ?
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

na ropie spora zabawa w efekcie na zapasy, ale szansa na mocniejszy ruch korygujący celuje w 50-55
http://comparic.pl/saudyjski-ksiaze-alw ... ci-100usd/
http://comparic.pl/saudyjski-ksiaze-alw ... ci-100usd/
Ostatnio zmieniony 14 sty 2015, 16:51 przez adk77, łącznie zmieniany 1 raz.
Kangur chce do góry. Na przekór miedzi.
Soja i pszenica chyba lipa jednak. Trudno. Czekam.
Krosy z płn tracą. Tylko usdpln stoi....
Soja i pszenica chyba lipa jednak. Trudno. Czekam.
Krosy z płn tracą. Tylko usdpln stoi....
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
-
- Stały bywalec
Mam pytanie jestem świeży na koncie real w ciagu miesiąca stracilem 3000PLN na rachunku rzeczywistym a na demo wczesniej wychodzilo mi dobrze gram na wykresie 4 h d1 . może macie jakieś sugestie w ktorą parę walutową byloby warto wejsc bo chcialbym to odbrobić
To szykuje się nam cięcie stóp procentowych na złociszu w marcu. Jak by się zgrało z kwietniową podwyżką stóp w USA to fajnie da się zarobić.
Taka ciekawostka.
Tak wygląda indeks dolara na H4. Mocny świeca na istotnym oporze w dół.
Jedyne co mi do układanki nie pasuje to to, że się na Red Ema zatrzymał kurs...
Jeżeli chodzi aktualnie o edka, to z poziomu H1 i H4 dalej wygląda to bardzo wzrostowo, chociaż dla bycia "pewniejszym" korekty, kurs powinien się trzymać na 1.18+.
Tak czy owak, na razie dalej obstawiam 1.20-1.22 max do ECB.
-- Dodano: śr 14-01-2015, 17:44 --
Z podejściem typu "chcę się odrobić" na pewno stracisz jeszcze więcej.
Lepiej sobie odpowiedz na pytanie najpierw dlaczego straciłeś i w jakim tempie straciłeś (money management).
Kolejny błąd że szukasz tutaj rekomendacji. Gwarantuje ci że 95% ludzi na tym forum traci, tylko się nie przyznaje
.
Wiekszość co zarabia, siedzi cicho.
Tak wygląda indeks dolara na H4. Mocny świeca na istotnym oporze w dół.
Jedyne co mi do układanki nie pasuje to to, że się na Red Ema zatrzymał kurs...
Jeżeli chodzi aktualnie o edka, to z poziomu H1 i H4 dalej wygląda to bardzo wzrostowo, chociaż dla bycia "pewniejszym" korekty, kurs powinien się trzymać na 1.18+.
Tak czy owak, na razie dalej obstawiam 1.20-1.22 max do ECB.
-- Dodano: śr 14-01-2015, 17:44 --
pomorskiebest pisze:Mam pytanie jestem świeży na koncie real w ciagu miesiąca stracilem 3000PLN na rachunku rzeczywistym a na demo wczesniej wychodzilo mi dobrze gram na wykresie 4 h d1 . może macie jakieś sugestie w ktorą parę walutową byloby warto wejsc bo chcialbym to odbrobić
Z podejściem typu "chcę się odrobić" na pewno stracisz jeszcze więcej.
Lepiej sobie odpowiedz na pytanie najpierw dlaczego straciłeś i w jakim tempie straciłeś (money management).
Kolejny błąd że szukasz tutaj rekomendacji. Gwarantuje ci że 95% ludzi na tym forum traci, tylko się nie przyznaje

Wiekszość co zarabia, siedzi cicho.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Is Oil Heading Below $40?
http://www.bloomberg.com/video/is-oil-h ... 25ab328ac8
http://www.bloomberg.com/video/is-oil-h ... 25ab328ac8
hm, w sumie w każdą,pomorskiebest pisze:Mam pytanie jestem świeży na koncie real w ciagu miesiąca stracilem 3000PLN na rachunku rzeczywistym a na demo wczesniej wychodzilo mi dobrze gram na wykresie 4 h d1 . może macie jakieś sugestie w ktorą parę walutową byloby warto wejsc bo chcialbym to odbrobić

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
-
- Fanatyk
cześć Wzsystkim , wszyscy kabel do dołu chca,kk.dreamer pisze:Czesc wszystkim. A ciebie kolego nikt kultury nie nauczył?valdio pisze:Ale S masakruje elkowiczów. Jak obserwuje notowania to mam wrażenie że ci grają tą ELką to idioci. Kolejne wybicie robią po to by kupić strate i dać sobie nasr...ć na łeb. To już tak żałośnie wygląda że aż śmiesznie
to co teraz w dół kabelek?
wczoraj nowy dzis zabka, a ten juz po 5250 był

Usdpln poleciał. Czy możemy już mówić o korekcie wzrostów?
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami