Jedne z mądrzejszych zdań, jakie na tym forum przeczytałemMpapiez pisze: Kolejny błąd że szukasz tutaj rekomendacji. Gwarantuje ci że 95% ludzi na tym forum traci, tylko się nie przyznaje.
Wiekszość co zarabia, siedzi cicho.

Jedne z mądrzejszych zdań, jakie na tym forum przeczytałemMpapiez pisze: Kolejny błąd że szukasz tutaj rekomendacji. Gwarantuje ci że 95% ludzi na tym forum traci, tylko się nie przyznaje.
Wiekszość co zarabia, siedzi cicho.
Good! Ale wcześniej korekta na plnblacha pisze:To szykuje się nam cięcie stóp procentowych na złociszu w marcu. Jak by się zgrało z kwietniową podwyżką stóp w USA to fajnie da się zarobić.
a poza tym, na real to oszukują... każdy Ci to powie, że demo to hoho, taki procent... a na real wtopa... oszukują zwyczajnie. . .pomorskiebest pisze:Mam pytanie jestem świeży na koncie real w ciagu miesiąca stracilem 3000PLN na rachunku rzeczywistym a na demo wczesniej wychodzilo mi dobrze gram na wykresie 4 h d1 . może macie jakieś sugestie w ktorą parę walutową byloby warto wejsc bo chcialbym to odbrobić
No przydała by się żeby jakieś dołki połapać. Tylko szykuje się nam dość tęgi strajk więc trzeba szybko działać. No i myślę że z dniem dzisiejszym tragiczne dane dla dolara się zakończyły. Jeśli pogoda w stanach znowu się nie załamie oczywiście. Ropa też już blisko dna. dzisiaj mamy 5 dzień spadkowy na indeksach więc albo dzisiaj albo jutro będziemy zmieniać kierunek.highend pisze:Good! Ale wcześniej korekta na plnblacha pisze:To szykuje się nam cięcie stóp procentowych na złociszu w marcu. Jak by się zgrało z kwietniową podwyżką stóp w USA to fajnie da się zarobić.
Oj tam oj tam. Ja tam gram dla adrenaliny a nie zysków. Pieniądze szczęścia nie dająpedro pisze:a poza tym, na real to oszukują... każdy Ci to powie, że demo to hoho, taki procent... a na real wtopa... oszukują zwyczajnie. . .pomorskiebest pisze:Mam pytanie jestem świeży na koncie real w ciagu miesiąca stracilem 3000PLN na rachunku rzeczywistym a na demo wczesniej wychodzilo mi dobrze gram na wykresie 4 h d1 . może macie jakieś sugestie w ktorą parę walutową byloby warto wejsc bo chcialbym to odbrobić
nie wytrzymasz cichohighend pisze:Od dzisiaj siedzę cicho.
a na realu oszukują. To fakt. Demo zarabia real traci.
MC złapałem na demo
fly pisze:Gdzie się teraz ustawiasz pod shorta na DAXie ? Widziałem jak pisałeś o 950 to już ustawiałem Ske ale stwierdziłem, że jak wychodze na uczelnie to odpuszcze - wróciłem przy 800Nowy123 pisze:jeszcze torche algose podbija SP500 na DAx znowu shortygłupi ja