spekuła trochę przegięła w święta (8-10 groszy) od Wigilii, więc Belka coś wymyśli

wystarczy jak zawsze sprzedać trochę funduszy z UE na rynku i mamy zjazd
Marcin30 pisze:Poniedziałek powrót EUR/PLN do 4,32-33,
spekuła trochę przegięła w święta (8-10 groszy) od Wigilii, więc Belka coś wymyśli
wystarczy jak zawsze sprzedać trochę funduszy z UE na rynku i mamy zjazd
A jak tam longi na edku?psxor pisze:ja juz sprzedaje eur/pln od 4.35, pozycje baaardzo dlugo terminowe, depo wytrzyma do 4.60, wale grube loty, tylko i wyłącznie PLN, olewam edki, kable itp. wg mnie zaajebista okazja do zajebistych zyskow. Wbijam w PLNy i odstawiam FX na 2 miesiace, po 2 miesiacach jeszcze ze bedzie kilka tysiecy ze swapu, to uwazam ze za 2 miesiace bedziemy pukali w 4.20 minimum.
pzdr, do zobaczenia za 2 miesiace
L na edku zamkniete powyzej 1.2210, wpadlo jakies 30 pipsow, juz o tym zapomnialem nawet, skupiam sie na pln, tam mozna zarabiac bez trejdowania, wchodzi sie w pozycje i trzyma, miesieczna stopa zwrotu przy 1 locie samego trzymania pozycji to prawie tysiac zl, mysle ze dociagne do 10 lotow i zostawiehighend pisze:A jak tam longi na edku?psxor pisze:ja juz sprzedaje eur/pln od 4.35, pozycje baaardzo dlugo terminowe, depo wytrzyma do 4.60, wale grube loty, tylko i wyłącznie PLN, olewam edki, kable itp. wg mnie zaajebista okazja do zajebistych zyskow. Wbijam w PLNy i odstawiam FX na 2 miesiace, po 2 miesiacach jeszcze ze bedzie kilka tysiecy ze swapu, to uwazam ze za 2 miesiace bedziemy pukali w 4.20 minimum.
pzdr, do zobaczenia za 2 miesiace![]()
Nie lepiej jeszcze poczekać z tydzień?
w sensie do sylwestra, mała płynność i cuda mogą być, a dopiero od nowego roku jakies pozycje?
Ja mysle, ze 3.70 pykniemy na USD/PLN i tam SELL owszem. na 2-3 miesiace czemu nie.
U mnie trzymam długoterminowo na L to samo co ma w rękach ta kobietka w moim awatarze