Doskonale sobie zdaje z tego sprawę DadasDadas pisze: drendriu, w historii to zawsze wszystko doskonale się zgadza.

Dzięki.Dadas pisze: Masz tu dodany email alert.
Doskonale sobie zdaje z tego sprawę DadasDadas pisze: drendriu, w historii to zawsze wszystko doskonale się zgadza.
Dzięki.Dadas pisze: Masz tu dodany email alert.
Testujesz system Szwajcara ?amicus4 pisze:Witam
Poszukuję EA które będzie zarządzać SL dla pozycji ustawiając go na BE dla wszystkich pozycji - chodzi o to, żeby jak odpali kolejne zlecenie to przesunąć SL dla wszystkich pozycji na BE dla wszystkich pozycji. Znalazłem tylko takie, które ustawiają SL dla każdej pozycji osobno np. na BE po osiągnięciu x pips.
Folder Danych/MQL4/Expertsamicus4 pisze:Dzięki za szybką odpowiedź, ale mam problem: wgrałem ea do folderu: Folder Danych/experts ale po ponownym uruchomieniu platformy nie widzę go w nawigatorze w mt4. Czy to nie ma jakiegoś związku z wersją mt4, moja to 4.00 Build 765
Więc tak:xspojlerx pisze:Szukam wskaźnika który postawi mi na wykresie pionową kreskę, ale taką która nie będzie się przesuwać wraz z ceną tylko stać cały czas w miejscu, np w połowie wykresu. Ewentualnie jak to zrobić za pomocą innych narzędzi