DayTrading: Czwartek 11.12.2014
- dobryfxplayer
- Maniak
Re: DayTrading: Czwartek 11.12.2014
na edku jest jeszcze mozliwos powstania orgra (prawe ramie sie rysuje). zaraz ktos powie ze jakis on koslawy/dziwny/nierowny... na edku one wszystkie sa koslawe 

"Buy right, sit tight." - J. Livermore
zaba nie tym razem
Jak była do wczoraj korekta na dolarze to trzymales shorty na kablu i edku tak ze wywalilo ci stopy na 100 pipsow. A jak się korekta skończyła dzisiaj to sadzisz lki i mówisz ze jesteśmy po l stronie mocy. Wyjasnij mi to bo widocznie czegoś nie rozumiem.atlanticos pisze:nie uparty tylko z planem którego się trzymam - moj plan zaklada że dla dalszych wzrostow po wybicui klina nie powinniśmy zejsć ponizej 2360... wciąż jesteśmy już po L stronie mocy i 60% ludzi zapakowane jest już w S... co nie zmienia faktu że cofniecia do 2400 sie spodziewalem ale 2380 to już grube krecenie i lekkie zaskoczenie...as28 pisze: co by nie powiedzieć nieźle mieszają,
gdybym nie wiedział jakiej klasy atlanticos jest traderem to bym powiedział że strasznie uparty jest,
rynek jak zwykle rozsądzi racje
prosze o kabla
- atlanticos
- Maniak
orgr może bedzie ale jak dolecimy do 1.25-2510 to dopiero skonczymy glowe wg mnie.... potem do środy możliwe cofniecie po drugie ramie i po fedzie realizacja... ale to narazie luzne rozwazaniadobryfxplayer pisze:na edku jest jeszcze mozliwos powstania orgra (prawe ramie sie rysuje). zaraz ktos powie ze jakis on koslawy/dziwny/nierowny... na edku one wszystkie sa koslawe

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
jeszcze 2 3 ptk na SP500 2055
zerknij na kabla proszeNowy123 pisze:jeszcze 2 3 ptk na SP500 2055
dax i sp500
lecimy na nowe maxy. jednak zmieniam zdanie - zwały nie będzie
to co było teraz to była korekta tylko większa. Idziemy UP.
a przekonuje mnie do tego wykres Weekly na DAX. aktualna swieca w obecnym ksztalcie.
wobec tego dolar tez UP. a zatem edek chyba jednak mocniej w dół. Wszystko z trendem (i indeksy i edek).
Gdzie kolega Karnak? Potrzebne jego wsparcie - wykres. Czy jestesmy po L czy S stronie mocy.
-- Dodano: 11 gru 2014, 16:35 --
zastanawia mnie tylko siła kangura (silniejszy od USD ?) i ropy. Chyba obie pary przechodzą na L strone mocy.
a przekonuje mnie do tego wykres Weekly na DAX. aktualna swieca w obecnym ksztalcie.
wobec tego dolar tez UP. a zatem edek chyba jednak mocniej w dół. Wszystko z trendem (i indeksy i edek).
Gdzie kolega Karnak? Potrzebne jego wsparcie - wykres. Czy jestesmy po L czy S stronie mocy.
zastanawia mnie tylko siła kangura (silniejszy od USD ?) i ropy. Chyba obie pary przechodzą na L strone mocy.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
do swiecy tygodniowej i jej ksztaltu jeszczen troszke zostalo zobaczymyhighend pisze:dax i sp500

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.