2055 poziom bardzo istotny w tym tygodniu.santo pisze:sp500 na H4 odbite od EMA30 i teraz w dół mam nadzieje

jak przebije na wyżej to tylko L i każdy dołek brać L.
jak poleci na dół to S
2055 poziom bardzo istotny w tym tygodniu.santo pisze:sp500 na H4 odbite od EMA30 i teraz w dół mam nadzieje
ale Ty nie rozumiesz że mnie zupełnie nie interesują Twoje pozycje, Twój zysk, życie osobiste czy techniki gry? Nic nie chce zobaczyć i nie musisz mi się tłumaczyć z życia osobistego... Jeśli zarobiles to gratuluje... jeśli straciles to przykro mi ale smial sie nie bede bo tez dawno temu regularnie tracilem i czasem bolało... tyle ode mnieKusus pisze:żaba - chcesz zobaczyć moje pozycję na Kangurze od poziomu dokładnie:
S - 0.9352
S - 0.9164
S - 0.8972
które trzymam do dzisiaj ?
A pół roku mnie nie było bo brałem ślub, urodził mi się syn i byłem 2 miesiące na podróży poślubnej - wystarczy?
dziekuje ze sie zainteresowales do jakiego poziomu doleci Twim zdaniem narazie testuje R1 tygodniowaNowy123 pisze:http://www.zerohedge.com/news/2014-12-1 ... tocks-year
kabel teraz jez wycagany na opor pod RZEZNKA
zibi pisze:dziekuje ze sie zainteresowales do jakiego poziomu doleci Twim zdaniem narazie testuje R1 tygodniowaNowy123 pisze:http://www.zerohedge.com/news/2014-12-1 ... tocks-year
kabel teraz jez wycagany na opor pod RZEZNKA
I tutaj właśnie dochodzimy do sedna sprawy. Bo najpierwsz zarzucasz mi pakiet określonych rzeczny które zrobiłem bądź nie a potem piszesz ze cie to nie interesuje. Ehhh... Taka rozmowa. Ja cie grochem ty mnie burakiem. A mogles po prostu zwyczajnie napisać uzasadnienie mojej wątpliwości która wystosowalem w twoim kierunku. Ale nie ważne. Nie było rozmowy.atlanticos pisze:ale Ty nie rozumiesz że mnie zupełnie nie interesują Twoje pozycje, Twój zysk, życie osobiste czy techniki gry? Nic nie chce zobaczyć i nie musisz mi się tłumaczyć z życia osobistego... Jeśli zarobiles to gratuluje... jeśli straciles to przykro mi ale smial sie nie bede bo tez dawno temu regularnie tracilem i czasem bolało... tyle ode mnieKusus pisze:żaba - chcesz zobaczyć moje pozycję na Kangurze od poziomu dokładnie:
S - 0.9352
S - 0.9164
S - 0.8972
które trzymam do dzisiaj ?
A pół roku mnie nie było bo brałem ślub, urodził mi się syn i byłem 2 miesiące na podróży poślubnej - wystarczy?
a sp500 analogicznie?Lolo pisze:DAX - w tej chwili jeszcze up, ale...