mozesz pokazac?As7 pisze:Trójkąt na edziu utworzony z dzisiaj i wczorajna h1 ładnie widać
DayTrading: Czwartek 11.12.2014
- dobryfxplayer
- Maniak
Re: DayTrading: Czwartek 11.12.2014
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
dobryfxplayer pisze:mozesz pokazac?As7 pisze:Trójkąt na edziu utworzony z dzisiaj i wczorajna h1 ładnie widać

Co się na edku odwaliło ?^^
SL miałem ustawione zaraz pod wejście, a wywliło je w momencie szpili, dzięki czemu w ogóle zarobiłem...
Głupi fart.
Ktoś coś wie ?
-- Dodano: czw 11-12-2014, 19:40 --
Zadam inne pytanie bo się troche wkurzyłem teraz.
Macie taką szpilkę u siebie ? Bo nigdzie na internetowych chartach tego nie widzę, a chciałem sobie te moje eski potrzymać dość długo...
Bo coś mi się czuję że to Bad tick. A co ciekawe zlecenie się zrealizowało na zysku w miejscu powstania ticka o0.
SL miałem ustawione zaraz pod wejście, a wywliło je w momencie szpili, dzięki czemu w ogóle zarobiłem...
Głupi fart.
Ktoś coś wie ?
-- Dodano: czw 11-12-2014, 19:40 --
Zadam inne pytanie bo się troche wkurzyłem teraz.
Macie taką szpilkę u siebie ? Bo nigdzie na internetowych chartach tego nie widzę, a chciałem sobie te moje eski potrzymać dość długo...
Bo coś mi się czuję że to Bad tick. A co ciekawe zlecenie się zrealizowało na zysku w miejscu powstania ticka o0.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
U mnie nie ma tej szpilki (mf).
edit : może to coś w tym stylu? : https://www.youtube.com/watch?v=bGWAEX5 ... e=youtu.be
edit : może to coś w tym stylu? : https://www.youtube.com/watch?v=bGWAEX5 ... e=youtu.be
Ostatnio zmieniony 11 gru 2014, 18:50 przez agnos, łącznie zmieniany 1 raz.
Że niby o 16:30 na edku miało być 1,24505?Mpapiez pisze: Zadam inne pytanie bo się troche wkurzyłem teraz.

Ja u siebie tego poziomu nie notowałem od ok. 13:50. Twoje podejrzenia są raczej słuszne, niestety.
Dokładnie to 18:15 naszego czasu. Nie ma tego złego, zysk mi skasowało nawet ciute wyższy niż by z wybicia wynikał.Mat2314 pisze:Że niby o 16:30 na edku miało być 1,24505?Mpapiez pisze: Zadam inne pytanie bo się troche wkurzyłem teraz.
Ja u siebie tego poziomu nie notowałem od ok. 13:50. Twoje podejrzenia są raczej słuszne, niestety.
Wszedłem sobie w eSkę spowrotem, z tym że większy SL, żeby był tam gdzie był wcześniej.
Pierwszy raz taki numer u admiralsów widzę...
- kk.dreamer
- Pasjonat
hej. u mnie tez nie ma tej lagi
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
raczej bad tick, u siebie nic takiego nie widze
Hehehe no bez jajagnos pisze:U mnie nie ma tej szpilki (mf).

Oni i tak sporo zarabiają.
Rozumiem
Mi się już zawsze ten filmik będzie przypominał w takich sytuacjach