DayTrading: Środa 10.12.2014
Re: DayTrading: Środa 10.12.2014
ale siekiera na parach NZD
GBPNZD w 10 minut poleciało 300 pips w dół 
freakout pisze:ale siekiera na parach NZDGBPNZD w 10 minut poleciało 300 pips w dół
FXStreet Team @FXStreetUpdate 9 min9 minut temu
New Zealand’s economy is expected to grow at an annual pace of 3.7 percent over 2014.
Szczegóły
FXStreet Team @FXStreetUpdate 11 min11 minut temu
RBNZ maintains rate at 3.5%: NZDUSD jumps to 0.7800
Niemaszek
A możesz mizdradzić sekret czy jakoś te linie mogą być cieńsze czy na piechotę trzeba
A możesz mizdradzić sekret czy jakoś te linie mogą być cieńsze czy na piechotę trzeba
Nauka nauka nauka....... 
moze to tylko formacja uderzenia. czyli edek i kabel moze dalej up, a indeks dolara w dół. powoli trzeba, a nie gwałtownie 
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
-
Mpapiez
Może, ale popatrz co wymalowali na USD/JPY, młotek na wsparciu, który utworzył dbl bottom.highend pisze:moze to tylko formacja uderzenia. czyli edek i kabel moze dalej up, a indeks dolara w dół. powoli trzeba, a nie gwałtownie
To nie wygląda jak oznaka słabości dolara.
Możliwe jest żeby NZD pozytywnie wpływał na USD ? To jest jedyne co mi przychodzi do głowy.
musi być weryfikacja.. poza tym moze na parach z jenem to tylko korekta korektyMpapiez pisze: Może, ale popatrz co wymalowali na USD/JPY, młotek na wsparciu, który utworzył dbl bottom.
Możliwe jest żeby NZD pozytywnie wpływał na USD ? To jest jedyne co mi przychodzi do głowy.
NIe wiem czy NZD wpływa na USD, ale na kangura?? kangur tak jakby chciał UP - może pod dane w nocy?
Razem z kangurem - ropa.
Hmmm...
CO do edka i kabla to nie mam tam pozycji i doglądam z doskoku - więc trudno mi powiedzieć
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum

santo pisze:Niemiaszek
w tym indyku nie da się przestawić/zmienić grubość linii, ponieważ zmiana ustawień nic nie daje
pomimo tego, że jest opcja ustawienia grubości lini to u mnie też nie działa
jedno co możesz sobie porawić to ustaw we właściwościach wykresu "Wykres na pierwszym planie" (kreski będziesz miał pod świeczkami)
na wykresie kilkasz prawym myszy
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
ehhh ropa uciekła nie zdążyłem z Lhighend pisze:musi być weryfikacja.. poza tym moze na parach z jenem to tylko korekta korektyMpapiez pisze: Może, ale popatrz co wymalowali na USD/JPY, młotek na wsparciu, który utworzył dbl bottom.
NIe wiem czy NZD wpływa na USD, ale na kangura?? kangur tak jakby chciał UP - może pod dane w nocy?
Razem z kangurem - ropa.
Hmmm...
CO do edka i kabla to nie mam tam pozycji i doglądam z doskoku - więc trudno mi powiedzieć