DayTrading: Środa 10.12.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
Zablokowany

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 11 gru 2014, 00:00

Wzrost
13
33%
Bez zmian
5
13%
Spadek
21
54%

Liczba głosów: 39

Awatar użytkownika
as28
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Środa 10.12.2014

Post autor: as28 »

a co się dziwisz, czy nie zauważyłeś że daytrading to nie lada wyzwanie,
wygrywają nieliczni posiadający system i żelazną dyscyplinę,
a rynek jest stworzony po to aby drobnych wydymać,
co nie oznacza że się nie da
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.

Awatar użytkownika
Mat2314
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: Mat2314 »

rambo80 pisze: To ciekaw jestem twoich wyników :lol: nawet jak masz doświadczenie. Śmiało tak na upartego :lol: wrzuć screen osiągnięć od początku roku
A ile chcesz w wynikach zobaczyć? Zaraz poprzestawiam cyferki w paint wg Twojego życzenia. :D

Nie łapię natomiast do czego pijesz, ale mnie po prostu bawi wysyp różnej maści ofert na kursu. W necie tego pełno.
Ostatnio dostaję w spam, w którym ktoś chwali się, że jest tak skuteczny, iż na koncie w parę h zarabia po 20-30 tysięcy złotych (w załączeniu dowody). Tyle tylko, że to zysk w wysokości 1% konta. :D
as28 pisze:a co się dziwisz, czy nie zauważyłeś że daytrading to nie lada wyzwanie,
wygrywają nieliczni posiadający system i żelazną dyscyplinę,
a rynek jest stworzony po to aby drobnych wydymać,
co nie oznacza że się nie da
Nie widzę sensu, by będąc osobą, która rzekomo zarabia miliony na forexie, angażować czas w robienie szkoleń (dość kosztownych powiedzmy szczerze), o pokrętnie napisanych umowach w warunkach typu "daj pan podpis na umowie, potem dogramy resztę", gdzie wszędzie tam ten specjalista się osobiście udziela (czyli w tym czasie choćby nie traduje). Przecież to konsumuje masę czasu, bo się samo nie zorganizuje. Mi pachnie ładnie opakowanym marketingiem, ale trącącym nonsensem, tzn. tak jakby cała ta otoczka była dla picu, bo osobnik taki ciągnie kasę w istocie ze szkoleń, a nie z forexu. Podkreślam luźne przemyślenia, ale chyba muszę skrzynkę przeczyścić, bo mnie ten spam już męczy.
Ostatnio zmieniony 10 gru 2014, 23:40 przez Mat2314, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
rambo80
Gaduła
Gaduła

Post autor: rambo80 »

Mat2314 pisze:
rambo80 pisze: To ciekaw jestem twoich wyników :lol: nawet jak masz doświadczenie. Śmiało tak na upartego :lol: wrzuć screen osiągnięć od początku roku
A ile chcesz w wynikach zobaczyć? Zaraz poprzestawiam cyferki w paint wg Twojego życzenia. :D

Nie łapię natomiast do czego pijesz, ale mnie po prostu bawi wysyp różnej maści ofert na kursu. W necie tego pełno.
Ostatnio dostaję w spam, w którym ktoś chwali się, że jest tak skuteczny, iż na koncie w parę h zarabia po 20-30 tysięcy złotych (w załączeniu dowody). Tyle tylko, że to zysk w wysokości 1% konta. :D
zobaczyłbym prawdę a w paint możesz spróbować :P

Awatar użytkownika
melpomena
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: melpomena »

niemiaszek pisze:jeżeli możesz i nie jest to dla Ciebie problemem to wrzuć proszę poprawiony wskaźnik w DT, a napewno wielu osobom się przyda :564:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Zablokowany