a co się dziwisz, czy nie zauważyłeś że daytrading to nie lada wyzwanie,
wygrywają nieliczni posiadający system i żelazną dyscyplinę,
a rynek jest stworzony po to aby drobnych wydymać,
co nie oznacza że się nie da
DayTrading: Środa 10.12.2014
Re: DayTrading: Środa 10.12.2014
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
A ile chcesz w wynikach zobaczyć? Zaraz poprzestawiam cyferki w paint wg Twojego życzenia.rambo80 pisze: To ciekaw jestem twoich wynikównawet jak masz doświadczenie. Śmiało tak na upartego
wrzuć screen osiągnięć od początku roku

Nie łapię natomiast do czego pijesz, ale mnie po prostu bawi wysyp różnej maści ofert na kursu. W necie tego pełno.
Ostatnio dostaję w spam, w którym ktoś chwali się, że jest tak skuteczny, iż na koncie w parę h zarabia po 20-30 tysięcy złotych (w załączeniu dowody). Tyle tylko, że to zysk w wysokości 1% konta.

Nie widzę sensu, by będąc osobą, która rzekomo zarabia miliony na forexie, angażować czas w robienie szkoleń (dość kosztownych powiedzmy szczerze), o pokrętnie napisanych umowach w warunkach typu "daj pan podpis na umowie, potem dogramy resztę", gdzie wszędzie tam ten specjalista się osobiście udziela (czyli w tym czasie choćby nie traduje). Przecież to konsumuje masę czasu, bo się samo nie zorganizuje. Mi pachnie ładnie opakowanym marketingiem, ale trącącym nonsensem, tzn. tak jakby cała ta otoczka była dla picu, bo osobnik taki ciągnie kasę w istocie ze szkoleń, a nie z forexu. Podkreślam luźne przemyślenia, ale chyba muszę skrzynkę przeczyścić, bo mnie ten spam już męczy.as28 pisze:a co się dziwisz, czy nie zauważyłeś że daytrading to nie lada wyzwanie,
wygrywają nieliczni posiadający system i żelazną dyscyplinę,
a rynek jest stworzony po to aby drobnych wydymać,
co nie oznacza że się nie da
Ostatnio zmieniony 10 gru 2014, 23:40 przez Mat2314, łącznie zmieniany 1 raz.
zobaczyłbym prawdę a w paint możesz spróbowaćMat2314 pisze:A ile chcesz w wynikach zobaczyć? Zaraz poprzestawiam cyferki w paint wg Twojego życzenia.rambo80 pisze: To ciekaw jestem twoich wynikównawet jak masz doświadczenie. Śmiało tak na upartego
wrzuć screen osiągnięć od początku roku
Nie łapię natomiast do czego pijesz, ale mnie po prostu bawi wysyp różnej maści ofert na kursu. W necie tego pełno.
Ostatnio dostaję w spam, w którym ktoś chwali się, że jest tak skuteczny, iż na koncie w parę h zarabia po 20-30 tysięcy złotych (w załączeniu dowody). Tyle tylko, że to zysk w wysokości 1% konta.

niemiaszek pisze:jeżeli możesz i nie jest to dla Ciebie problemem to wrzuć proszę poprawiony wskaźnik w DT, a napewno wielu osobom się przyda![]()
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.