freakout pisze:ale siekiera na parach NZDGBPNZD w 10 minut poleciało 300 pips w dół
Może, ale popatrz co wymalowali na USD/JPY, młotek na wsparciu, który utworzył dbl bottom.highend pisze:moze to tylko formacja uderzenia. czyli edek i kabel moze dalej up, a indeks dolara w dół. powoli trzeba, a nie gwałtownie
musi być weryfikacja.. poza tym moze na parach z jenem to tylko korekta korektyMpapiez pisze: Może, ale popatrz co wymalowali na USD/JPY, młotek na wsparciu, który utworzył dbl bottom.
To nie wygląda jak oznaka słabości dolara.
Możliwe jest żeby NZD pozytywnie wpływał na USD ? To jest jedyne co mi przychodzi do głowy.
santo pisze:Niemiaszek
A możesz mizdradzić sekret czy jakoś te linie mogą być cieńsze czy na piechotę trzeba
ehhh ropa uciekła nie zdążyłem z Lhighend pisze:musi być weryfikacja.. poza tym moze na parach z jenem to tylko korekta korektyMpapiez pisze: Może, ale popatrz co wymalowali na USD/JPY, młotek na wsparciu, który utworzył dbl bottom.
To nie wygląda jak oznaka słabości dolara.
Możliwe jest żeby NZD pozytywnie wpływał na USD ? To jest jedyne co mi przychodzi do głowy.
NIe wiem czy NZD wpływa na USD, ale na kangura?? kangur tak jakby chciał UP - może pod dane w nocy?
Razem z kangurem - ropa.
Hmmm...
CO do edka i kabla to nie mam tam pozycji i doglądam z doskoku - więc trudno mi powiedzieć