pawebr pisze:
1,68 zł 1 pkt na sp500 na 0,1 lota depozyt 518 zl
a to sory

bo ja tu zeby cos ugrac na SP500 mysle o min 5lota na dax na skalpik 5 lota fajnie pieniadze wychodza bo na SP500 1 lot to mizerka zyskowa
no ale wiadome kazdy ma inne depo i inne mozlwosci wiec nie ma co dyskutowac[/quote]
to Ty grubo idziesz

ja np jestem poczatkujący z depo 3070zł i w 2-3 dni wyrobiłem 9500zł ale później miałem nie fartowe zagrania wiekszymi lotami i popłynołem wiec teraz odnawiam wszystko z malymi lotami i powolutku batdziej zachowawczo bo przez własną głupotę tak poleciałem ;/ za dużo emocji było i dlatego[/quote]
jak grubo przeciez 1 lot na SP500 a na DAx to niebo a ziemia z kwotowanami wiec 1 lot na SP500 to tak na luzie
ja sie staram grac podobnymi wielkosciami nawet jak depo zwiekszylo sie nie szaleje bo wiekszosc jak juz cos zarobi to od razy stawia 2 razy wieksze pozycje
PS to wynik super ale przeważnie chciwosc pozniej berze gore jak w/w pisze stopniowo mala lyzeczka a stale i spac spokojnie

, rade mam w takich sytacjach

ochlonac - emocje na bok wraz
super moc ktora zapewne w Ciebie wstąpiła po tak udanych paru dniach odpoczac szukac nastepnej okazji troche zwiekszajac pozycje ale bez szalenstw
-- Dodano: wt 18-11-2014, 23:15 --
highend pisze:ZielonaMgielka pisze:Nowy123 pisze:
a to sory

bo ja tu zeby cos ugrac na SP500 mysle o min 5lota na dax na skalpik 5 lota fajnie pieniadze wychodza bo na SP500 1 lot to mizerka zyskowa
no ale wiadome kazdy ma inne depo i inne mozlwosci wiec nie ma co dyskutowac
To na slownik ortograficzny/gramatyczny juz Ci starczy

Doprawdy jestes ewenementem Nowy

E tam, może wystarczyłaby nowa klawiatura?
A właśnie miałem Ciebie pytać o EUR/NOK.
Na H4 mam trójkąt i wybił z niego dołem. Skasowałem zyskowne S i czekam na retest żeby dobrać. Dobrze kombinuję?
Póki co wrócił dość na up... Wydaje mi sie, że to będzie "bearish flag"

a ta sie znowu czepia sie szybko pisze gubi literki ale coz od tego jest by sie czepiac