DayTrading: Wtorek 18.11.2014
Re: DayTrading: Wtorek 18.11.2014
Chopy - prowadzimy 2:1, była dla naszego czerwona kartka, są emocje - a Wy wciąż w wykresach? 

pewnie ochrzan dostanę od Was ale mimo wszystko się zapytam możecie mi jakieś książki polecić ? albo artykuły o FX? jestem na etapie ogarniania 2 egzemplarzy z serii dla bystrzaków wstępu do FX i AT
highend pisze:Jeszcze Laynie z insidefutures o SP500:
http://insidefutures.com/article/132720 ... Chart.html
ciekawe, bo zadziałało o dziwo;) i teraz wiadomo kiedy bylo zamykac Longa na sp500 (kto miał)
ciekawe na ilew sensie na jak dlugo
jutro pewnie 2080 pkt na sp500
Tak czy siak, wieksza korekta to 1960 na sp500 i okolice 178 na rzezniku. A potem pompa up
Nie wiem kiedy ta korekta. Moze juz, a moze za tydzien, a moze za miesiac.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nowy123 pisze:highend pisze:Jeszcze Laynie z insidefutures o SP500:
http://insidefutures.com/article/132720 ... Chart.html
ciekawe, bo zadziałało o dziwo;) i teraz wiadomo kiedy bylo zamykac Longa na sp500 (kto miał)
ciekawe na ilew sensie na jak dlugo
jutro pewnie 2080 pkt na sp500
Tak czy siak, wieksza korekta to 1960 na sp500 i okolice 178 na rzezniku. A potem pompa up
Nie wiem kiedy ta korekta. Moze juz, a moze za tydzien, a moze za miesiac.
sądzisz że będzie zjazd niżej niż 2048 ?
U J ciekwie 3 szczyt na 117 h1
Pawebr - książki - jak książki, możesz sobie poczytać, ale najbardziej efektywne wydają mi się jednak filmy dostępne za friko w necie u (prawie) każdego broka. Oczywiście żaden z nich nie powie Ci, jak grać skutecznie, ale być może filmy dadzą ogólne pojęcie. A gdy będziesz chciał pogłębiać wiedzę, to możesz sięgnąć po kolekcję ebooków (ktoś tutaj w DT wrzucał paręnaście tygodni temu link, nie odkopię gopawebr pisze:pewnie ochrzan dostanę od Was ale mimo wszystko się zapytam możecie mi jakieś książki polecić ? albo artykuły o FX? jestem na etapie ogarniania 2 egzemplarzy z serii dla bystrzaków wstępu do FX i AT

Na kontrakcie S&P godzinnym taki u mnie warunek dla S:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
no to poszukam w takim razie może uda mi się to odszukaćmelpomena pisze:Pawebr - książki - jak książki, możesz sobie poczytać, ale najbardziej efektywne wydają mi się jednak filmy dostępne za friko w necie u (prawie) każdego broka. Oczywiście żaden z nich nie powie Ci, jak grać skutecznie, ale być może filmy dadzą ogólne pojęcie. A gdy będziesz chciał pogłębiać wiedzę, to możesz sięgnąć po kolekcję ebooków (ktoś tutaj w DT wrzucał paręnaście tygodni temu link, nie odkopię gopawebr pisze:pewnie ochrzan dostanę od Was ale mimo wszystko się zapytam możecie mi jakieś książki polecić ? albo artykuły o FX? jestem na etapie ogarniania 2 egzemplarzy z serii dla bystrzaków wstępu do FX i AT) lub po książki np. w księgarni maklerskiej / ekonomicznej.

Recepta jest prosta : jeśli kosisz 6tys w 3 dni to spokojnie możesz rzucić tą robotę i zająć FX na poważnie i wtedy poczytać też będzie duuuużo czasupawebr pisze:no to poszukam w takim razie może uda mi się to odszukaćmelpomena pisze:Pawebr - książki - jak książki, możesz sobie poczytać, ale najbardziej efektywne wydają mi się jednak filmy dostępne za friko w necie u (prawie) każdego broka. Oczywiście żaden z nich nie powie Ci, jak grać skutecznie, ale być może filmy dadzą ogólne pojęcie. A gdy będziesz chciał pogłębiać wiedzę, to możesz sięgnąć po kolekcję ebooków (ktoś tutaj w DT wrzucał paręnaście tygodni temu link, nie odkopię gopawebr pisze:pewnie ochrzan dostanę od Was ale mimo wszystko się zapytam możecie mi jakieś książki polecić ? albo artykuły o FX? jestem na etapie ogarniania 2 egzemplarzy z serii dla bystrzaków wstępu do FX i AT) lub po książki np. w księgarni maklerskiej / ekonomicznej.
no książki sobie czytam jak tylko mam troszkę spokoju a z tymi filmami to też oglądam i uczestniczę w tych webinariach
ale z moją pracą to różnie jest i ciężko mi było być na bierząco chociaż może teraz to się zmieni i będę miał troche unormowany czas pracy
ale dzięki za info zaraz zabiorę się za szukanie tego

...Liczy się tylko TU i TERAZ... nie mów mi jutro, że była okazja !!
U nas też ruszą drukarki - dorównujemy najlepszym:
http://www.biztok.pl/gospodarka/marek-b ... nbp_a18822
PS. A tak na poważnie to chyba żyjemy w jakiejś paranoi.

http://www.biztok.pl/gospodarka/marek-b ... nbp_a18822
PS. A tak na poważnie to chyba żyjemy w jakiejś paranoi.