zapewne pod wybory jak widaćlukpiasek pisze: znowu nie masz racji , pln się grubo umocni na całej linii do samego końca roku umocnienie będzie trwać może zniosą z 50% całego ostatniego wzrostu od wakacji - to taka moja mała wróżba
DayTrading: Czwartek 13.11.2014
Re: DayTrading: Czwartek 13.11.2014
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
to edziu cofadlo zalicza z opcja poranna gdy znowu nie przejda 12500 i opcja zabka w gore na U J
kaczor pisze:
Byl taki czas ze spadalo i byl taki ze roslo, tego typu argumenty nie maja sensu, ja wole zamknac , zredukowac na mocnym wsparciu najwyzej otworze znowu pozniej wiele zachodu w tym nie ma, na rynku sa dzieisatki okazji znowu.
TYm bardziej ze usd index wchodzi w strefe mocnego oporu a ja na to zwracam uwage
Rozumiem Twoje podejście, lepszy gołąb w garści niż wróbel na dachu.
Pomimo, że historia lubi się powtarzać otwieranie S w obecnym miejscu do łatwych nie należy. Najlepiej poczekać
Siedzi ktoś na S na ropce trendowo, czy łapiecie cały czas L? 

na edku nadal PAT
Ty zapewne od samej góry. Kto cię nie zna z ufo jeszcze w to wszystko uwierzykarnak pisze:Siedzi ktoś na S na ropce trendowo, czy łapiecie cały czas L?

Przyznam, że ostatnio kupiłem 15 000 litrów oleju opałowego i 4500 litrów oleju napędowego - kupowałem jak złotówka była mocniejsza, czekam z niecierpliwością na dalsze spadki cen w polskich rafineriachkarnak pisze:Siedzi ktoś na S na ropce trendowo, czy łapiecie cały czas L?
Wykorzystałem rysunek - przepraszamNowy123 pisze:to edziu cofadlo zalicza z opcja poranna gdy znowu nie przejda 12500 i opcja zabka w gore na U J
EUR/USD H4
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Eurodolec zmniejsza amplitudę wahań
Wielka pała kwestią czasu. Ciekawe w którą stronę.

Witam szanowne grono.
Czy na edku h4 nie rysuje się przypadkien ORGR? (zasięg w około 1,26)
Czy na edku h4 nie rysuje się przypadkien ORGR? (zasięg w około 1,26)
to co tu wypisuję, to TYLKO moje prywatne wróżby i pierdoły - raczej bez pokrycia i sensu. Nie biorę za nie ŻADNEJ odpowiedzialności.