http://www.ustream.tv/federalreserveshogomad pisze:masz jakiś live streaming ?Bemowo1 pisze:chyba kłopoty z mikrofonamiatlanticos pisze:Czarownica zaczyna wystepy/....
DayTrading: Czwartek 13.11.2014
- atlanticos
- Maniak
Re: DayTrading: Czwartek 13.11.2014
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Dadas, jeśli Twój DSW działa idealnie na ropie BRENT (monthly), bo poprzedni wielki spadek wyznacza idealnie (z 2007 roku, ponadto kolejny z kwietnia 2012 też idealnie)... to obecny spadek też ma właśnie swój koniec - 78 cena brent (już idzie UP). Biorę pierwszą świecę spadkową po szczycie i wychodzi jako S4.
Wziąłem L na samym dole prawie i jest na zysku juz. Na ropie WTI jeszcze zasięg w dół jest. Choć niby chodzą razem.
Wziąłem L na samym dole prawie i jest na zysku juz. Na ropie WTI jeszcze zasięg w dół jest. Choć niby chodzą razem.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Nowy123, po ile brałeś shorty na kangurze? 
tymczasem na edku spokój jak nigdy... chyba dzisiaj nic ciekawego nie wykminią

tymczasem na edku spokój jak nigdy... chyba dzisiaj nic ciekawego nie wykminią

Wrzuciłbyś zasięg dla WTI ?highend pisze:Dadas, jeśli Twój DSW działa idealnie na ropie BRENT (monthly), bo poprzedni wielki spadek wyznacza idealnie (z 2007 roku, ponadto kolejny z kwietnia 2012 też idealnie)... to obecny spadek też ma właśnie swój koniec - 78 cena brent (już idzie UP). Biorę pierwszą świecę spadkową po szczycie i wychodzi jako S4.
Według DSW biorąc na miesięcznym pierwszą świecę spadkową od szczytu na 106, to zasięg S4 wychodzi dokładnie na 72.tombadger pisze: Wrzuciłbyś zasięg dla WTI ?
74,95 ropka na dołkach z 2011
jakby puścili to 66 możemy lizać
jakby puścili to 66 możemy lizać
Cukier warto L, SL 15.25
-- Dodano: 13 lis 2014, 19:24 --
Na dziennym DSW fajnie pokazuje SP500. Wg tego teraz short. Do 2000 punktów. A potem sie okaże
Co mówiła Yellen ? coś ważnego?
-- Dodano: 13 lis 2014, 19:26 --
I apple też chyba walnęło. Jak to jest? Jak wszędzie trąbią po raz 5-ty, że na nowych maxach i każdy już kupuje to mądrzy sprzedają.... dobrze gadam?
Mam masę znajomych, którzy pojęcia nie mają o giełdach i inwestowaniu, a w 2007 roku majątki wkładali w fundusze akcyjne (kupowali na górce)... "panie rośnie, rośnie.... trzeba kupować, bo rośnie!"
-- Dodano: 13 lis 2014, 19:24 --
Na dziennym DSW fajnie pokazuje SP500. Wg tego teraz short. Do 2000 punktów. A potem sie okaże
Co mówiła Yellen ? coś ważnego?
-- Dodano: 13 lis 2014, 19:26 --
I apple też chyba walnęło. Jak to jest? Jak wszędzie trąbią po raz 5-ty, że na nowych maxach i każdy już kupuje to mądrzy sprzedają.... dobrze gadam?

Mam masę znajomych, którzy pojęcia nie mają o giełdach i inwestowaniu, a w 2007 roku majątki wkładali w fundusze akcyjne (kupowali na górce)... "panie rośnie, rośnie.... trzeba kupować, bo rośnie!"
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
co to jest to dsw ?
Dadas Secret Weaponkr85kr pisze:co to jest to dsw ?

-- Dodano: 13 lis 2014, 19:34 --
no widzisz, i było poczekać. Ale wiem jakie to jest trudne.freakout pisze:ja tam wziąłem to co dali i jużhighend pisze:chciałeś napisać: zarobi - czas przyszły niedokonanyfreakout pisze:piękna spadająca gwiazda była na SP500 na H1kto skorzystał ten zarobił
Chyba najtrudniejsze na forexie to jak mawiał Nowy: "Dać ZyskĄ Rosnąć"

Dadas Secret Weapon 
a dokladniej ? co to ? jakis wskaznik ? jak dziala ?

a dokladniej ? co to ? jakis wskaznik ? jak dziala ?