XTB
Bo XTB się reklamuje - swego czasu wykupili reklamy m.in. na TVN CNBC Biznes.
A taka osoba, która ledwo zaczęła swoją przygodę z forexem nie bardzo wie jak znaleźć brokera, więc jak zobaczy reklamę to co robi?
W sumie XTB są jedynym brokerem, którego reklamy w TV widziałem...
A taka osoba, która ledwo zaczęła swoją przygodę z forexem nie bardzo wie jak znaleźć brokera, więc jak zobaczy reklamę to co robi?
W sumie XTB są jedynym brokerem, którego reklamy w TV widziałem...
algotronic- zaawansowane rozwiązania dla traderów
Odwiedź naszą stronę WWW, aby poznać pełną ofertę
Odwiedź naszą stronę WWW, aby poznać pełną ofertę
hmmm, masz jakis ciekawy pomysl ? jakis hedge na 2 kontach ?Self-Made-Man pisze:zastanawiam sie czy tych przewałów na xtb nie można w jakis sposob wykorzystać
na drugim koncie np. Oanda
moj pomysl (ktory zrealizowalem juz bardzo dawno) to zabrac z xtb wszystkie pieniazki i pojsc gdzie indziej...
gra przeciwko xtb - to taki black jack gdzie xtb jest krupierem ale w odroznieniu od regul obowiazujacych w kasynie, widzi jakie ty masz karty i moze swobodnie wyciagac z talii takie karty jakie mu pasuja....
requotowanie
Dziś taki ciekawy case. Ruch na rynku niewielki, składam zlecenie i dostaje requote i zazwyczaj klikam ok bo tak czy siak chce na rynek wejść. Ale przyuważyłem że system proponuje mi cenę o 15 pips wyżej
, klikam anuluj i jeszcze raz Kup i cena ok. Ze trzy razy tak miałem

- Janek Trader
- Pasjonat
Re: requotowanie
Mniej więcej o której godz. i na jakiej parze?ra74 pisze:Dziś taki ciekawy case. Ruch na rynku niewielki, składam zlecenie i dostaje requote i zazwyczaj klikam ok bo tak czy siak chce na rynek wejść. Ale przyuważyłem że system proponuje mi cenę o 15 pips wyżej, klikam anuluj i jeszcze raz Kup i cena ok. Ze trzy razy tak miałem
Witam wszystkich
Jako nowy...dzień dobry 
Takie mam głupie pytanie. Od jakiegoś czasu jestem na Real XTB i zauważyłem takie dziwne coś
. Np. wyznaczając linie trendu po wierzchołkach, wszystko ładnie połączone na interwałach H4, H1, M30 co do pipsa wierzchołki się łączą a jak przełączam na M15 to różnica od linii 3-10 pipsów pod nią lub przebicie?! Dlaczego tak jest? AM korzysta praktycznie z tego samego programu, tam też dzieją się takie rzeczy?

Takie mam głupie pytanie. Od jakiegoś czasu jestem na Real XTB i zauważyłem takie dziwne coś

Trejder jest jak cymbał - musi grać