XTB
witam wszystkich
załamaliście mnie... od kilku miesięcy grałem na rachunku demo i chciałem wejść na real, ale przy tak negatywnej opinii to chyba się powstrzymam... a już wakacje planowałem. ci ludzie (z xtb) sami sobie szkodzą, jeśli faktycznie grają tak brudno przeciwko własnym klientom
niestety, ale wszystkim znajomym, którym podsuwałem temat forexu i brokera xtb, będę musiał podesłać ten temat, żeby sami wyciągneli wnioski i podzielę się z nimi swoimi wątpliwościami.
pozdrawiam, dobrze, że trafiłem na to forum
bartłomiej czerniak
załamaliście mnie... od kilku miesięcy grałem na rachunku demo i chciałem wejść na real, ale przy tak negatywnej opinii to chyba się powstrzymam... a już wakacje planowałem. ci ludzie (z xtb) sami sobie szkodzą, jeśli faktycznie grają tak brudno przeciwko własnym klientom
niestety, ale wszystkim znajomym, którym podsuwałem temat forexu i brokera xtb, będę musiał podesłać ten temat, żeby sami wyciągneli wnioski i podzielę się z nimi swoimi wątpliwościami.
pozdrawiam, dobrze, że trafiłem na to forum
bartłomiej czerniak
wprowadzają jakieś gówniane akcje z Czech i Hiszpanii, a nie wprowadzą polskich akcji i midwigu... Zastanówcie się tam u siebie, co polskich inwestorów bardziej będzie interesowało...Już za tydzień do obrotu w XTB wchodzi 11 nowych instrumentów inwestycyjnych - w tym potencjalny rynkowy przebój - opcje na ropę.
Pozostałych 10 instrumentów to CFD na akcje - najbardziej popularne na giełdach w Czechach i Hiszpanii:
Komercni Banka, Erste Bank, Unipetrol, Telefonica, CEZ - giełda praska; Santander Banco, Telefonica, Repsol YPF, Iberdrola, Acerinox - giełda madrycka. Depozyt na CFD na nowe akcji wyniesie 15%.
Z tego powodu zmianie ulega też zmianie Tabela Zabezpieczeń Rozliczeniowych oraz dni i godzin handlu - pojawiają się godziny handlu dla akcji czeskich - g. 9.20 - 16.00 polskiego czasu i dla akcji hiszpańskich - 9.05-17.30. Skróceniu ulega też piątkowa sesja na leanhogs i cattle - do g. 20.30 (zamiast 23.00).
Za tydzień XTB to 110 + instrumentów na waluty, towary, akcje i indeksy z rynku OTC i pełna oferta Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie.
pieniądze to nie wszystko, ale wszystko bez pieniędzy to....