Życie tylko z forexu

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.
EFFECTIVE

Re: Życie tylko z forexu

Nieprzeczytany post autor: EFFECTIVE »

Szwajcar pisze:Adrianoforex
Z pozdrowieniami leszczu uśredniający straty. :563:

Piramida zysków BUY na UsdJpy
.........................................
Wpłacaj te 50k a nie wypłacasz, kurw.. miało nie być wypłat !!! A Ty co frajerze. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jak tam? Rubelek nawet przy 0,10 moze dac w kość ;) ....ale przynajmniej masz swap dodatni. :D

ku8ek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ku8ek »

rafkapsa pisze:Merytorycznie nie widzę sensu udzielania się tutaj..
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Szwajcar
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Szwajcar »

EFFECTIVE
Konto jest dodatkowe, Rubel moze dojdzie do 48 jutro.
Ja z pierwszymi pozycjami malo kiedy cos robie, takze czekam.

A z Rublem to liczyłem, że jednak podwyższą te stopy. Nic nie zrobili to pozycja wisi.
„Nie słuchaj tego co ktoś mówi o rynku, słuchaj tego co rynek mówi o kimś.”

jak_zyc
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: jak_zyc »

To adrianko pisał do Szwajcara...
Adrianoforex pisze:A nie... zresztą i tak nie ma najmniejszych szans z tym swoim piramidowaniem.
Adrianoforex pisze:Tym bardziej, że u ciebie na sygnał czasami mizna czekać hi hi miesiącami :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ostatnia teza jest zgodna z rzeczywistością, bo Szwajcar nie zbudował jeszcze ani jednej piramidy tylko obstawia ciągle przeciwnie i kisi straty. Inna sprawa, że już umoczył zdecydowanie więcej od Adrianka.
Wygranym nie jest ten, kto zgarnia pule najczęściej, wygrany to taki, kto zgarnia najwięcej pieniędzy!

Awatar użytkownika
sgorn
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sgorn »

oj tu musze sie wstawic za Szwjcarem. nie zbudowal piramidy bo poszlo nie ta strone co trzeba, normalna sprawa w tradingu, nie zawsze wszystko wchodzi. poza tym spojrz na te trendy na tych parach co szwajcar jest. gdyby Adrianno swoim sposem tu gral to juz dawno by zaliczyl MC.
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.

hhhllllh
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: hhhllllh »

ale kogo wy woggole do kogo porownujecie, samym tym porownaniem ublizacie ogarnijcie sie, ty wez zobacz ile szwajcar zarobil, jaki ma obrot, jaka plynnosc daje zamiast adrianowe providenty bronic wstyd ja to wogole zaprzestaje jakiekolwiek czytanie tego chlamu bo wy sami prosicie sie o dymanie, wszechobecna tolerancja polityczna niszczy wam szare komorki. adriano czlowiek widmo co to na forexie popykuje kiedy ogarnie co grosza z ogorkow.

Awatar użytkownika
Szwajcar
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Szwajcar »

jak_zyc
Kiszone straty już dawno pochłonęłyby te 8k adriaanyy,
Liczba piramid trzymanych dłużej niż 1 dzień to w tej chwili 0.
Sama sieczka na razie.
„Nie słuchaj tego co ktoś mówi o rynku, słuchaj tego co rynek mówi o kimś.”

Awatar użytkownika
zaccny
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zaccny »

Kto nie piramidowal nie będzie wiedział o co chodzi;-) ja odszedłem aktualnie od piramidowania co nie oznacza ze do tego nie powrócę ;-) ale z przyjemnością będę się przyglądał poczynaniom Szwajcara. Adriano nigdy źle nie ocenialem ale to co teraz pokazał nie ma nic wspólnego z profesjonalizmem. Nie wierzę że to pierwszy taki jego wybryk ale szkoda że tak się napinal przed konfrontacja... Na siłę chciał pokazać co potrafi i w chwile stracił połowę kapitału. Ciekawe czy jeszcze kiedyś się tu pokaże

EFFECTIVE

Nieprzeczytany post autor: EFFECTIVE »

Szwajcar pisze:EFFECTIVE
Konto jest dodatkowe, Rubel moze dojdzie do 48 jutro.
Ja z pierwszymi pozycjami malo kiedy cos robie, takze czekam.

A z Rublem to liczyłem, że jednak podwyższą te stopy. Nic nie zrobili to pozycja wisi.

Wiem, wiem, w zasadzie jestes jedynym dlugoterminowo zarabiającym kolesiem jakiego bylo mi dane zobaczyc sposród wszelakich journali jakie czytałem, a z 5 lat czytania bedzie... tak, ze wiem jak grasz i powodzenia, ogolnie nie podoba mi sie ta metoda bo pokazuje jak mozna wykorzystać dużą kase do zarabiania, ale musi to byc duza kasa a ja takowej jeszcze nie mam wiec musze sie meczyc z tymi wszystkimi sygnalami pojedynczo ;)

:564:

Awatar użytkownika
zaccny
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zaccny »

Słuchaj ale szwajcar pisał że nigdy nie pracował na etacie i większość z tego co ma zawdzięcza swojemu profesjonalizmowi na forexie wiec to przykład na to ze mozna ;-)

ODPOWIEDZ