Ja wczoraj dalej grałem sell gbp/aud

ładnie wczoraj zgodnie z zasadami szli. Ale nie o tym chciałem.
Niestety dzisiaj rano nie mogłem przeboleć mojego gapiostwa, wczoraj analizowałem sobie pary i tak mnie natknęło że wszystko zbyt pięknie wygląda na ejku. I postanowiłem że jak dojdą tam gdzei zaznaczyłem 3 FBO i lokalne FBO to jazda up. Niestety widziałem jak doszli do tego miejsca i nie robili jakiegoś fajnego FBO więc myślę poczekam trochę i tak czekałem żę poźniej zapomniałem o tej parze dzisiaj rano patrzę a tutaj taka strzała up że głowa mała, no nic choć szkoda straconej szansy z niewielkim SL można było duż dużo ugrać. Ale daję zrzuty tutuaj jest że tak powiem klasyka i to często pokazywał Thorez tylko on z reguły na M15 M5 a tutaj zobaczcie identycznie rynek zachował się na wyższych interwałach tym samym dajć możliwość więcej zarobić. Piękne FBO z D1 widać kierunek obrany i następnie trzeba szukać miejsca na bezpieczne wejście. I zobaczcie jak to wszystko łądnie idzie. Najpierw 1 FBO i up potem drugie i up. Już byłem przekonany ,że ładnie do ekstremum z D1 będą szli up i chciałem się na 3 FBO przyczaić. I zobaczcie potem kolejne FBO i strzała. Niestety tutaj już nie mam co szukać bo teraz znaleźć miejsce do wejścia będzie niezwykle trudno.
Ale co chciałem jeszcze napisać to, że czasami gramy takie FBO z dojściem do BO, a tutaj jest klasyczna gra z trendem ale cały czas FBO obowiązuje czyli po korekcie szukamy FBO i dołączamy się z rysunku widać że nic prostszego, bo naprawdę FX nie jest taki trudny. Dla tych co mają problemy cały czas proponuję prześledzić sobie ejka z kilku dni i zobaczcie bo to jest naprwdę klasyka. Zobaczcie gdzie byście wchodzili co zrobili bo przykład jest idealny.
P.S.
Jak ktoś będzie się pytał jak to wszystko działa jak zarobic, jak gracie FBO itd, do dawajcie namiar na ten zrzut bo naprawdę nic więcej by nie trzeba tylko czekać na taką klasykę i ładować dużo kasy

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.