jak chce zarobić na akcjach to wpakować się w firmy farmaceutyczne produkujące szczepionki na Ebolę, WHO będzie finansować je, a mają ich być miliony sztuk (Afryka + turyści).... za parę tygodni już będą masowo produkowane
DayTrading: Piątek 24.10.2014
Re: DayTrading: Piątek 24.10.2014
13,78 tam widzę opór 
jak chce zarobić na akcjach to wpakować się w firmy farmaceutyczne produkujące szczepionki na Ebolę, WHO będzie finansować je, a mają ich być miliony sztuk (Afryka + turyści).... za parę tygodni już będą masowo produkowane
Ostatnio zmieniony 24 paź 2014, 19:10 przez santo, łącznie zmieniany 3 razy.
Nauka nauka nauka....... 
-
Mpapiez
Coś ty się tak uparł na te spadki, graj co widziszBemowo1 pisze:wsparcie jest, ale mogą coś takiego wymalowaćMpapiez pisze:Moim okiem Panowie.
Decydujący momentChociaż ja siedzę w longach.
ne ma palywa w góre na edziuMpapiez pisze:Coś ty się tak uparł na te spadki, graj co widziszBemowo1 pisze:wsparcie jest, ale mogą coś takiego wymalowaćMpapiez pisze:Moim okiem Panowie.
- puści wsparcie - lecimy w dół, wsparcie trzyma - lecimy jeszcze do góry. To jest wątek day trading, a nie week trading
.
u j rob flage odbicie od dolnej bandy w nastepnym tygodniu decyzjasanto pisze:uj sie budzi?
gram to co widzęMpapiez pisze:Coś ty się tak uparł na te spadki, graj co widziszBemowo1 pisze:wsparcie jest, ale mogą coś takiego wymalowaćMpapiez pisze:Moim okiem Panowie.
- puści wsparcie - lecimy w dół, wsparcie trzyma - lecimy jeszcze do góry. To jest wątek day trading, a nie week trading
.
Na m15 nawet nie ma impulsu dla otwierania L, a co mówić o m30
Czarna tafla to przestrzeń do otwierania S - owszem może tam powstać trójkąt,
-- Dodano: 24 paź 2014, 19:20 --
ok, To ta analiza trafi w Twoje gusta - analiza dziennego wykresu kablaMpapiez pisze:
To jest wątek day trading, a nie week trading.
-- Dodano: 24 paź 2014, 19:32 --
i edek m15 - tak to należy interpretować, wszystko zależy od potencjalnego impulsu i i jego siły
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
EurZar wsparcie ok. Mnie chodzilo o jakas podbitke co by S zapodac. Leci u mnie pod przebita linia wsparcia. Teraz oporu.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Bemek to mi nie pasuje, bo skoro fala jest wyznaczona na H1 to na tym interwale właśnie powinna być widoczna struktura 1,2,3,4,5.
Zejście w niższy interwał M5 jest bez sensu. bo tam inaczejto wygląda i da się coś stworzyć. A chodzi o to że musi być widoczna struktura na tym samym interwale,, tak mówi literatura. Zresztą zobaczymy. Ja sądzę że 4. jeszcze nie zrobiliśmy
Zejście w niższy interwał M5 jest bez sensu. bo tam inaczejto wygląda i da się coś stworzyć. A chodzi o to że musi być widoczna struktura na tym samym interwale,, tak mówi literatura. Zresztą zobaczymy. Ja sądzę że 4. jeszcze nie zrobiliśmy
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
Ma jeszcze miejsce niestety, wg mnie ..... wię na jakieś l trzeba czekać ..... żałuje że tamte spieniężyłem 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nauka nauka nauka....... 
-
Mpapiez
Ja tam interpretuje inaczejBemowo1 pisze:
-- Dodano: 24 paź 2014, 19:32 --
i edek m15 - tak to należy interpretować, wszystko zależy od potencjalnego impulsu i i jego siły
Hehe ze wszystkich twoich kresek wynika żeby się ładować w elki ze stopem poniżej 1.2600
Naprawdę nie wiem co to za ślaczki są i czym jest ten czarny latający dywan, ale nigdy takiego wskaźnika nie widziałem.
Ja się trzymam tego co mówiłem, tak długo jak 1.2660 trzyma tak długo pewne jest 1.2700 jak nie wyżej.
Na razie to wygląda jak klasyczne przebicie oporu i podwójne uklepanie dna.
Na ten moment (czyli do zamknięcia dziś) szanse przebicia 1.2660 dołem wyceniam może na 5-10%. Jak dla mnie niezwykle małoprawdopodbny scenariusz. Ewentualne spadki może OK - ale po nieudanych drugiej próbie na rejon 1.2700.
dzisiaj powinnismy jeszcze stuknac cos powyzej 1.2715, swieca dzienna bedzie ladnie wygladac