jak chce zarobić na akcjach to wpakować się w firmy farmaceutyczne produkujące szczepionki na Ebolę, WHO będzie finansować je, a mają ich być miliony sztuk (Afryka + turyści).... za parę tygodni już będą masowo produkowane
Coś ty się tak uparł na te spadki, graj co widziszBemowo1 pisze:wsparcie jest, ale mogą coś takiego wymalowaćMpapiez pisze:Moim okiem Panowie.
Decydujący momentChociaż ja siedzę w longach.
ne ma palywa w góre na edziuMpapiez pisze:Coś ty się tak uparł na te spadki, graj co widziszBemowo1 pisze:wsparcie jest, ale mogą coś takiego wymalowaćMpapiez pisze:Moim okiem Panowie.
- puści wsparcie - lecimy w dół, wsparcie trzyma - lecimy jeszcze do góry. To jest wątek day trading, a nie week trading
.
u j rob flage odbicie od dolnej bandy w nastepnym tygodniu decyzjasanto pisze:uj sie budzi?
gram to co widzęMpapiez pisze:Coś ty się tak uparł na te spadki, graj co widziszBemowo1 pisze:wsparcie jest, ale mogą coś takiego wymalowaćMpapiez pisze:Moim okiem Panowie.
- puści wsparcie - lecimy w dół, wsparcie trzyma - lecimy jeszcze do góry. To jest wątek day trading, a nie week trading
.
ok, To ta analiza trafi w Twoje gusta - analiza dziennego wykresu kablaMpapiez pisze:
To jest wątek day trading, a nie week trading.
Ja tam interpretuje inaczejBemowo1 pisze:
-- Dodano: 24 paź 2014, 19:32 --
i edek m15 - tak to należy interpretować, wszystko zależy od potencjalnego impulsu i i jego siły