niemiaszek pisze:szkoda, że takwaz69 pisze:...oszukali mnie banda złodzieji...
Niemiaszek: GRATKI.
Teraz trzeba będzie się natrudzić co by odrobićale wszycho idzie odrobić i zabrać im z nawiązką a tylko trzeba czasu i działania bez ciśnienia, poprostu nic na siłę
![]()
spoczko, czasami i mi się uda ich rozgryźć, bo nie ma 100% trejdów na plus, zawsze coś może pójść nie tak(szybki strzał w drugą stronę, wąski SL, zwiecha mt4...) i z liczenia zysków trzeba liczyć straty z SL, ale taki to już biznes![]()
jest ryzyko(zawsze oby jak najmniejsze) jest zabawa(zawsze jak największa na maxa)![]()
pokazałem jak to widzę, ale nigdy nie liczę, że ktoś pod "moje" kliknie, bo to nie serwis z sygnałami, a miejsce do wymiany poglądów, dzielenia się wiedzą, doświadczeniem i pomocą![]()
![]()
najważniejsze to wiedzieć co się robi i trzymać się swoich założeń, cierpliwość, kosekwencja i jazda z "nimi" po okruchy ze stołu...![]()
Spoko.
Jeszcze "im" sie odgryzę

Pokazałem tylko jak ja to widzę i wyszło jak wyszło. Z drugiej strony można było przewidzieć że będą
robić wszystko żeby "gołębio" zabrzmieć (mam zresztą wrażenie że robią tak od dłuższego czasu) -
tego nie wziąłem pod uwagę. Za bardzo skupiłem się na kreskach i "geometrii".
Jeszcze raz gratulacje i pozdrawim.