DayTrading: Środa 08.10.2014
Re: DayTrading: Środa 08.10.2014
to co indeksy kierunek południe? (patrz usd/jpy). Takie mocne wybicie mnie zaskoczyło na UP
no ale nic to.

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- kk.dreamer
- Pasjonat
Hej. Ja tez sie zacieszam. Zakopana od dołu w elki na kiwi 

Drodzy Panowie Panie również trejdują...
maks na EDku daje 12800 12850 nie dzisniemiaszek pisze:raczej kontynuacja po tym co zrobili i widać na ekgNowy123 pisze:to jutro odchorowanie tej zabway![]()
kurdę wszedł mi short na dax ale chyba zamknę jak myślisz?Nowy123 pisze:maks na EDku daje 12800 12850 nie dzisniemiaszek pisze:raczej kontynuacja po tym co zrobili i widać na ekgNowy123 pisze:to jutro odchorowanie tej zabway![]()

- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
szkoda, że takwaz69 pisze:...oszukali mnie banda złodzieji...
Niemiaszek: GRATKI.
Teraz trzeba będzie się natrudzić co by odrobić

spoczko, czasami i mi się uda ich rozgryźć, bo nie ma 100% trejdów na plus, zawsze coś może pójść nie tak(szybki strzał w drugą stronę, wąski SL, zwiecha mt4...) i z liczenia zysków trzeba liczyć straty z SL, ale taki to już biznes

jest ryzyko(zawsze oby jak najmniejsze) jest zabawa(zawsze jak największa na maxa)

pokazałem jak to widzę, ale nigdy nie liczę, że ktoś pod "moje" kliknie, bo to nie serwis z sygnałami, a miejsce do wymiany poglądów, dzielenia się wiedzą, doświadczeniem i pomocą

najważniejsze to wiedzieć co się robi i trzymać się swoich założeń, cierpliwość, kosekwencja i jazda z "nimi" po okruchy ze stołu...

... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
na walutach się nie wypowiem z tymi łatwymi pipsami
, za mały staż
ale na indeksach to zmyłkę bym raczej widział, tym bardziej że powoli grunt sypała się pod nogami, a protokół tak naprawdę nic nie zmienia

ale na indeksach to zmyłkę bym raczej widział, tym bardziej że powoli grunt sypała się pod nogami, a protokół tak naprawdę nic nie zmienia
Ostatnio zmieniony 08 paź 2014, 20:57 przez as28, łącznie zmieniany 1 raz.
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
to się ciesz! TP 7800 na dax i trzymaj.rambo80 pisze: kurdę wszedł mi short na dax ale chyba zamknę jak myślisz?
-- Dodano: 08 paź 2014, 19:56 --
otóż to.as28 pisze:na walutach się nie wypowiem z tymi łatwymi pipsami, za mały staż
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
to się ciesz! TP 7800 na dax i trzymaj.highend pisze:rambo80 pisze: kurdę wszedł mi short na dax ale chyba zamknę jak myślisz?
Żartujesz prawda i pocieszasz czy szczerze bo ja początkujący jestem więc lipa

witam, wszystkich,
pozwólcie że się włączę do dyskusji o indeksach,
kiedy sp było na poziomie 1600 każdy widział super zwałę, zresztą teraz też, a ja uważam że na indeksach nie ma co się logiką kierować,
cisną hajs to cisną i korzystać trzeba z tego
pozwólcie że się włączę do dyskusji o indeksach,
kiedy sp było na poziomie 1600 każdy widział super zwałę, zresztą teraz też, a ja uważam że na indeksach nie ma co się logiką kierować,
cisną hajs to cisną i korzystać trzeba z tego
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
zamknij na zero i wróć na demo+proces edukacyjny tj. poszukiwanie strategi "pod siebie"rambo80 pisze:to się ciesz! TP 7800 na dax i trzymaj.highend pisze:rambo80 pisze: kurdę wszedł mi short na dax ale chyba zamknę jak myślisz?
Żartujesz prawda i pocieszasz czy szczerze bo ja początkujący jestem więc lipa
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.