DayTrading: Środa 08.10.2014
Re: DayTrading: Środa 08.10.2014
to jutro odchorowanie tej zabway
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
nie tak od razu, bo pierwszy przystanek na D_R2(chwila odpoczynku w zalezności od zamknięcia świeczek w/g poziomu)
ogólnie dobrze kombinujesz i wszycho pasuje do mojej układanki, bo zasięg mi wychodził na 1.2830/70...

... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
skor fed zaczyna juz mieknie z podwyzkami a euro ma powazny problem to snb musi obnizyc stopy aby nie byc bankiem swiata 
wiec czekam na grudzien
ja i moj kredyt we franku 

wiec czekam na grudzien

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

Zaraz jazda na 1.2500
a potem 1.28 

no edek to nie expressniemiaszek pisze:nie tak od razu, bo pierwszy przystanek na D_R2(chwila odpoczynku w zalezności od zamknięcia świeczek w/g poziomu)
ogólnie dobrze kombinujesz i wszycho pasuje do mojej układanki, bo zasięg mi wychodził na 1.2830/70...![]()

a pierwszy przystanek to ema 100 h4

troche zasieków przed ewentualną realizacją, więc może być bujando, ... jak zwykle z resztą

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
to co czapownik na SP500zaraz ruszyc powinien kolo 1960
ponad 400 pipkow wpadlo z edka i kabla eLek o ktorych pisalem kilka dni temu;) bardzo powolutku bede sie odwracal niebawem na edku i kablu zgodnie z trendem
pozdr

- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
raczej kontynuacja po tym co zrobili i widać na ekgNowy123 pisze:to jutro odchorowanie tej zabway

... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
...oszukali mnie banda złodzieji...
Niemiaszek: GRATKI.
Teraz trzeba będzie się natrudzić co by odrobić
Niemiaszek: GRATKI.
Teraz trzeba będzie się natrudzić co by odrobić
to co tu wypisuję, to TYLKO moje prywatne wróżby i pierdoły - raczej bez pokrycia i sensu. Nie biorę za nie ŻADNEJ odpowiedzialności. 

- atlanticos
- Maniak
dokładnie...jutro czekamy na piękne trójkąty i flagi na parach z dolarem i wybicia w kierunku dzisiejszego ruchu... beda latwe pipsyniemiaszek pisze:
raczej kontynuacja po tym co zrobili i widać na ekg![]()

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv